30cm de kar yagsa zincir takma alışkanlıgım hiç yok bayılıyorum karda araba kullanmayı vede zincirsiz kullanıp insanların kaldıgı yerde ben zincirsiz cıkıp insanların garip bakışlarını görmeyi
Konu karda zincir takmak doğrumu yanlışmı değil.Arkadaş elinde olan ve kullanamayacağı zincirleri hayrına bir arkadaşına vermek istiyor.Fatih örnek davranışın için seni kutluyorum.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com
Yer imleri