abi lastik soran olursa aklında olsun diye yazıyorum jantlara 300 veririm.
Güncel...
abi lastik soran olursa aklında olsun diye yazıyorum jantlara 300 veririm.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Bu jant işinden anlamadım gitti. Ben 16" düşünüyorum. Lastik ebatı ne olmalı? Eğer sizinki olursa hazır jantı tek isteyen arkadaş da varken lastiğe de ben müşteri olaiblierim. Bu durumda lastiklerin fiyatı ne olur?
Teşekkürler
orjinali 195 55 R16, 205 55 R16 çok kullanılan bi ölçü taban, dolayısıyla yanak biraz genişlemiş oluyo. eğer 195 55 R16 bulmak sorun olursa takılabilir. jantın genişliğide önemli. orjinal dışı bişey alıcak olursanız internettende bakın lastikçiler elindekini satmak için uyar abi modunda olabiliyo. lastik jant çok çok önemli bi konu bence.
@Ali abi, doğrudur piyasada yok fiyatlar artmıştır(ben nakliyeyide düşünerek biraz düşük yazdım) ama ben maddi krizdeyim
yoksa çok istiyorum
![]()
Konu OzzY tarafından (04/10/2010 Saat 21:15 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
GP orjinal fabrikasyon aplikasyon ölçüleri: 185-65-15 // 195-55-16 // 205-45-17Bu jant işinden anlamadım gitti. Ben 16" düşünüyorum. Lastik ebatı ne olmalı? Eğer sizinki olursa hazır jantı tek isteyen arkadaş da varken lastiğe de ben müşteri olaiblierim. Bu durumda lastiklerin fiyatı ne olur?
16" janta geçmenizi şiddetle tavsiye ederim, tabi araç 90'Lık dizel ve kuvvetli benzinli ise, yoksa hantallaşma güçsüz motorda daha fazla hissediliyor.
Benim jant da lastikde 15", yani sizin aradığınız ölçüde değil![]()
Lastikler satılırsa ilk sırada sen varsın jantlar için ama fiyatını gözden geçirmen lazım kardeşimSen benim fiyatımı ver kargo benden
![]()
Bu arada maddi krizde olmayanımız var mı ?![]()
Not: Bu arada Grande Punto sonradan takılacak jant ET değeri 35'den aşağı olmamalı, yoksa fazla offset oluyor ve çamurluğa sürtüyor ilk yaylanmada. Ayrıca 205-55-16 da olmuyor, sürtme yapıyor. Maalesef en uygunu 195-55-16 ölçüsü.
jantlar için son fiyatınız nedir?
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
@müslüm abi
aylardır jant jant diyorum sanayalnız değilim anlaşılan
@ali abi
tam pm atıyodum ki 500+kargo yazmışsın![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
İstanbul Adana arası kargo ne kadar tutar? Tahmini olan var mı?
Az önce jantların resimlerini çektim, daha detalı görünüyorlar şimdi.
Jantlarda en ufak bir problem yok, hatta ufak kılcal çizikler haricinde fazla çizik bile yok. Kaynak darbe düzeltme çekiçleme yama boya tamir vs kesinlikle yok. Fabrikadan çıktığı gibi 12.000 km de. Balans sorunu yok, orjinal fiat göbeklerini ve 16 tane uzun alaşım jant bijonlarını da veriyorum. Lastiklerde çok temiz, dişleri iyi durumda Continental Eco Contact 3, takım olarak almak isteyen arkadaşlara 700 TL yapabilirim.
Sadece jantlar 500 TL, sadece lastikler 250 TL.
ben iLgiLeniyorum takas yapmak istediğin bişi oLrmu yada kısmet oLrsa beni bekLermisin?
Güncel...
takas oLarak sana meseLa 17'' jant werebiLrim![]()
Saol ama 16 jant 55 yanak bile arabanın konforu mahfetti, 17 jant 45 yanak takılan araba ile İstanbul sokakları cehennem olur insana o çukura girme kaç aman tümseğe dikkat.
Benmi arabayı kullanacağım, araba mı beni kullanacak ??? O yüzden almadım zaten 17![]()
15'in konforu harika, araba üst sınıf gibi yaylanıyor.
Jant ve lastikler satılmıştır, konu istenirse yönetim tarafından silinebilir...
İlgilenen arkadaşlara tşk ederim, daha iyisi sizlerin olsun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri