Merhaba Arkadaşlar
Foruma ilk geldiğimde yurtdışı alışverişlerinde isteyenlere yardımcı olabileceğimi söyledim açıkçası 1-2 soru geldi. Bu konuda da geçen gün eBay'den Abarth Piston anahtarlık aldım. 2 haftada elime ulaştı tam ilandaki gibi çıktı. Paypal hesabımdan 11.5 TL çekilmiş döviz biraz düştü bir de 1'den çok alındığında Kargo indirimi var 11 TL'den biraz daha ucuza maledilebilir.
Şu anda çok yoğun çalışıyorum, seyahat ediyorum. Yardım isteyenler buraya yazarsa yardımcı olurum. Nasıl alışveriş yapılacağı konusunda.
https://cgi.ebay.com/ABARTH-Key-Ring...sZalgo%3DLVI%2
ebay ve paypal kullanarak bu şekilde küçük onlarca ürünü çok ucuza alabiliyorsunuz.
Kesinlikle bu işi kendim yapamam ve bu şekilde ürünü çok istiyorum diyene ben kendi hesabımdan alıp KARSIZ da verebilirim ama dediğim gibi kendiniz uğraşırsanız bize de danışırsanız çok rahat edersiniz. zaten paypal ve ebay'i öğrenmek kolay ingilizce 1-2 kelime bilmek yetiyor. Sonra istediğiniz gibi alışveriş yapabilirsiniz
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri