4 kez pazarlık yaptığını almadığını gördüm bunlardan 2 si bana 1 i ozzy'nin jantlarına diğeri ise mertin farlarına...kusura bakmada karışmadan susmadan edemem..gereksiz boş bi muhabbet dönüyo sadece.
Printable View
bu pazarlık yeni başladı ...ozzynin jantlarına ben pazarlık filan etmedim arkadaşım senin yanlışın var ozzy benimkileri istedi ilk önce ne nedir bilde konuş kimin boş muhabbet yaptığı saygısızlık yaptığı belli....sanki sen hiç pazarlık yapmadan alıyorsun bence adamm akıllı ol saygısızlık yapma işlerimede karışma herkesin bi bütcesi var farınada jantınada stobunada ayrı anlıyormusun bunlar için pazarlık atılır...git keyfine bak para benim mal mertin verirse verir vermezse vermez....orasıda seni ilgilendirmez....
forumu gerici münakaşalardan kaçınalım arkadaşlar..bir sorun var ise özelden görüşün..ayrıca serkut pazarlık durumlarınıda satıcı ile özelden görüşmen daha uygun olur..
not:raistlin bizim alışverişimizde yapmamı istediğin birşey varsa ben hazırım hocam bilgin olsun..mahçup olmak istemem..
kardeş sakin ol kızıcak birşey yok bu kadar..sıkıntı alıp almaman deil sadece pazarlık yapıosun istediğin meblaya gelsede almıyosun boş yere zaman kaybettiriyosun he şimdi birsürü açıklama yapıcaksın inan hiç gerek yok amacım tartışmak fln deil ben bu forumda 2 seneden beri burdayım kimseyle gereksiz tartışmadım tartışmamda,ama fikrimi söylemekten de çekinmem bilen bilir ama benden sana sadece tavsiye milletin çok fazla zamanını çalmaman yönünde çünkü herkesin senin kadar boş vakti olmayabilir..daha da bişey yazmıycam cevap vermeye uzatmaya gerek yok..msjım seni kırmaya yönelik değil sadece tavsiye niteliğinde msjımı anlayabilecek olgunlukta olduğundan bu msjı yazdım zaten,iyi geceler.
arkadaşım istediğimle pazarlık yaparım ben kim dediğim fiyata indide almadım ben nesneyi söylermisin bana seninki karalamaktan başka hiç bişey değil 2 yıldır buradasın ama sadece laf ebeliği yapıyorsun başka hiç bişey değil mümkünse işlerime karışma bundan sonra...ii geceler
serkut abi yaşca benden büyük olduğun için saygımı bozmuyorum ama sende sınırları zorluyorsun gibime gldi güzelce söyledim servisdeki fiyatı 700 lira ve önceki konularıda okursan ne demek istediğimi daha rahat anlarsın diyorum ki 450 ye satıyordum ama bir ayağı kırık olduğu için yok o olmazmı yok bu olmazmı bak bir ayağı kırık felan demesinler diye son fiyat 350ye çektim gayet uygun bir fiyat ama sen ısrarla 300 diyorsun kusura bakma daha fazla inemem bu kadar öldürmeye hiç gerek yok gene söylüyorum son fiyat 350 alan alır almayan almaz
saygılar..
bu far benim arabaya olur mu? Birde keşke taksit imkanı olsa :) yoksa alabilirdim çünkü sol farım su alıyor...
mert sana bişey dediğim yok 50 liranın acı değilim ben tmm 350 olsun yeterki birbirimizi kırmayalım
abi fotoları çektim telefonda öbür pcye atıcam hemen koyucam buraya
mert ne yaptın fotoları ?
mert fotolar nerde kardeşim?
hoop fotolar geliyo yolda pc ye atabilsem koyucam çektim fotoları hazır zaten arabayı 2 haftadır kullanmıyorum ama pcye atamadım ya bluetooth çalışmıyor arkadaşım microSD okuyucu getiricek birazdan koyucam fotoları
tmm bekliyorum kardeşim
kırık olan ayagını nasıl yaptın? bide açma filan yapılmadı demi bu farlarda?
yok abi açma felan hiçbir şekilde yok orjinal kırık çıkıkta yok sadece ayağı kırıktı onuda tamir ettim sıcak silikonun ucuyla plastiği erite erite birbirine yapıştırdık sonra tekrar siyah sıcak silikonla üstünden yapıştırdık taş gibi oldu
birde açılmış bir fara benziyormu ki :)
tmm kardeşim sök farları alıyorum yarın kargola;)paranda hesabına havale edilecek;)
hayırlı olsun abi güle güle kullan yarın kargoya veriyorum ;)