ben yaz başından beri aradım bazı arkadaşlara katılıyorum bir kaz çıkar diye 2 bin 3 bin fazla istiyorlar ama gerçekten değeri mi bilemiyorsun 2. elde çok bildiğin birinden bildiğin aracı almıyorsan mutlaka bi kaz durumuna düşüyorsun.

Benim en büyük takıntım boya ve km idi baktığım araçlar içinde şirket aracı olup km si düşürülmüşünden tutunda boya yok deyim 5 parça boya çıkana kadar ne ararsanız var.

Sonuçta bende bi gp aldım mayıs ayında boyasız km si düşük piyasa fiyatına pazarlık ederek düşürerek ama genede benim aradığım istediğim gibi hale gelmesi için 1 milyar da bakımı masrafı oldu.

18 bin'e alıcağın araca 2 bin masraf edersin 20 bin'e alacağına bi bakım yaptırıp binersin

sana tavsiyem netteki ilanları vaktin varsa 1-2 ay takip et bir deftere not al uyanık galericiler,eşinin dostunun arabasını ben satarım diyip ilan verenler,filo araçlarını ihale ile alıp sahibinden diye satanlar,emlakçılar neler neler ilk sahibinden temiz bi araç bulmak istiyorsan tabi gözün korkmasın kısmetinde bir gp varsa eğer oda sahibini arar bulur elbet