hayırlı satıslar dostum. araba guzel ama fıyat cok tahmınımce.
Fiat Grande Punto 1.3 Mjet Dynamic 2006 Model 90200 km'de
Kazasız boyasız cok temiz
Takas sadece 2005 ve üzeri honda civic vtec2 olabılır
detaylar linktedir
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...-cam-t-1/detay
fiyat :22.500 TL
Konu rsyildiz tarafından (23/06/2010 Saat 02:26 ) değiştirilmiştir.
hayırlı satıslar dostum. araba guzel ama fıyat cok tahmınımce.
hayırlı satışlar
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
hayırlısatışlar sky dome muthiş bişey ama benimkinde yok![]()
Fiyat çok diyen hangi mantıkla söyler bilmiyorum bence sky domm için bile bu para az tadını alın sonra konuşun derim
Çok güzel bir araç hayırlı satışlar kısa sürede satılır![]()
Renk dışında herşeyi aynı benimkiyle, fiyat iyi bence galeriler 19 veriyordu. elden satınca daha karlı olması gerekiyor doğal olarakfiyat normal bencede..hayırlı satışlar spor paketi de var ozaman subwoofer i de eklemek lazım????
Otomobiliniz harika. Bende GP arıyorum ancak bütçem 19000 ile sınırlı. Size iyi satışlar...
hayırlı satışlar...
Araba şahane alana smdiden hayırlı olsun![]()
Güzel ve temiz araç, hayırlı satışlar.
tesekkur ederım arkadaslar evet 4+1 muzık sıstemı de mevcuttur gorulenın dısında optik cam fılmı meguıars boya koruma yapıldı
Konu rsyildiz tarafından (31/05/2010 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.
Bence fiyat makul klm de çok değil inşaalah en kısa zamanda kıymetine bilecek bi arkadaşa satarsın ...
skydome la ilgili bir sorum olacaktı.skydome a olan arkadaşlar acaba bilgi verebilirmi.şimdi bu bu skydome denilen üst panel acaba hiç arıza yapmıyormu,yapınca yaptırması ucuzmu,yani mesela yağmurlu havalarda diyelim su sızdırmaya başlarsa bu olay kronikleşirmi yoksa düzeltmesi kolaymı.birde çok güneşli havalarda içerisi daha fazla ısınmıyormu,üstü ne sıklıkta açıyorsunuz yani çok seyrek kullanıyorsanız eğer belki çok lazım bir şey değilmidir acaba...
hayirli satislar.
ben de yeni skydomlu aldım, on numara..
Hayırlı satışlar...
Fiyat ta normal.
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
güncel................
4+1 müzik sistemi nasıl oluyor![]()
güncelll.................
22 000 mi düştü araç .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri