Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Satılık Fiat Punto 1.3 Mjet Dynamic Kırmızı- Sky dome

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Faruk Bilgin
    frç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16
    Edilen teşekkür: 92

Hayırlı satışlar...
    Fiyat ta normal.
    PUNTODAN SONRA PUNTO..!

Recep YILDIZ
    rsyildiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 0

güncel................

Tolga Budak
    GPtuning GünahsizSeytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kayseri
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    38 LT 206
    Edilen teşekkür: 404

4+1 müzik sistemi nasıl oluyor

Recep YILDIZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

güncelll.................

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

22 000 mi düştü araç .

Recep YILDIZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı femoli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    22 000 mi düştü araç .
    evet malesef aklımdakı aracı almak ıcın son ındırım

Ferhat Uzun
    ferhatgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    34 FRT
    Edilen teşekkür: 16

araba guzel
    fiyat guzel
    km normal
    daha ne olsun,,hayırlı satışlar
    GP 1.3 multiJet 90bg triptronik Dynamic

Faruk kasım
    Dengesiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

km si cok

Faruk kasım
    Dengesiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 2

bende 20 ila 23 bin arası 1.3 multijet dynamic 75 bg 2008-2009 az kmli kazasız temiz olursa skydome li punto arıyorum !!!

c®ax .........
    krakercocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1512

Alıntı Dengesiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende 20 ila 23 bin arası 1.3 multijet dynamic 75 bg 2008-2009 az kmli kazasız temiz olursa skydome li punto arıyorum !!!
    sen çok fazla şey istiyosun bence
    ----------Captain Crax ------------
    gün gelecek benimde puntom olacak

emin tahir
    emin tahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 26

Aracını sahibinden'de görmüştüm ama kilometre çok fazla,güzel bi bakım zamanı gelmiş aracın.Onun için fiyat bence biraz yüksek.

Recep YILDIZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

dusuncene saygı duyarım ...

Çağrı Cihanoğlu
    KeL_BLaDe CaGRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 364

aaah ahh. fiyat aslında okadar normalki....

ancak bazı arkadaşlar sağolsun, araçlarını ölü fiyatlarına sattıklarından dolayı, piyasadaki alıcı niyetindeki arkadaşlar bizim puntolara 16-17 bin liralık araçlar olarak bakıyorlar. bende kendi aracıma üzerindeki 17nfs jant, yay ile birlikte 22000bn istiyorum. yolda görüp arayanlar fiyatı duyunca direk kapatıyorlar....

bu fiyatlara çok diyen arkadaşlar, lütfen gidip clio, getz,206 vb araçlar alınız. yok illaki gpunto istiyorum diyorsanız, gidip pertten toplama, 200bn km yi devirmiş, bakımları sanayide yapılmış, döşemeleri ve kaportası deforme olmuş araçlara bakın

hayırlı satışlar...

14. Bu mesajı için 3 kişi CaGRi'ye teşekkür etti:

Mert Sözge
    Yıllanmış Moderatör StrawBeeRy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 3539

Alıntı CaGRi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aaah ahh. fiyat aslında okadar normalki....

ancak bazı arkadaşlar sağolsun, araçlarını ölü fiyatlarına sattıklarından dolayı, piyasadaki alıcı niyetindeki arkadaşlar bizim puntolara 16-17 bin liralık araçlar olarak bakıyorlar. bende kendi aracıma üzerindeki 17nfs jant, yay ile birlikte 22000bn istiyorum. yolda görüp arayanlar fiyatı duyunca direk kapatıyorlar....

bu fiyatlara çok diyen arkadaşlar, lütfen gidip clio, getz,206 vb araçlar alınız. yok illaki gpunto istiyorum diyorsanız, gidip pertten toplama, 200bn km yi devirmiş, bakımları sanayide yapılmış, döşemeleri ve kaportası deforme olmuş araçlara bakın

hayırlı satışlar...
    kesinlikle katılıyorum banada soruyorlar kaça satıyorsun şuan sattmıyorum ama 23-24 civarında satarım napıyosun bu fiyata fiatmı alınır diyorlar

Recep YILDIZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

ınsanlar arac fıyatı arastırırken sahıbınden.com da fiyata göre artan diyerek aratıyorlar ve bunları baz alıyorlar ve yine bu tipler örnek veriyorum kendi araclarını active modelını emotion zannediyorlar yakın cevremde aracımla aynı ozellıklerde aracı olan bı vatandaş 24500 istiyordu aracı pert oldu bana cok ıstemıyormusun demeye basladı

emin tahir
    emin tahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 26

Arkadaşlar tabi ki de herkesin malı kendine güzel herkesin arabası oldukça iyi ama benim kanaatim şu yönde;
    Araç kasa değiştirmiş fiyat düşer(evo) sıfır evolar 30000 tl den başlayan fiyatlarla satışa çıkmış onu alıp 5000 km yol yap geri satıyım de fiyat 25-26 bin zaten (bu bütün araçlarda geçerlidir),illa puntoya binecek olan kimse 25 verip 2007 model eski kasa puntoya bineceğine üzerine 6 lira daha verip sıfırına biner.bir de ülkemizde Fiat'ın araçlarına bakış açısı göz önünde bulundurulursa bu araçlarınız ne kadar da temiz olursa olsun edeceği para malum.Ayrıca Fiat'larda ki kronikleşen arızlarda cabası...

Yurdum insanı araba da şu özellik var bu var demez belli markalarda yoğunlaşır,bu binici olan birisi için çok önem arz etmiyor gibi gözükse de bu araç eninde sonunda satılacak,kimse büyük oranda zarar etmek isytemez.Unutmamak lazım ne satarsanız satın piyasa gereklerine göre satarsınız yani arz talep-meselesi diğer değişle artılar ve eksiler olayı.
    basit bi hesapla;

Benim elimde ki 23 bin tl'ye 2006 model dynamic 90binde punto alacağıma gider astra,focus alırım,1 sene sonra satarken hem hemen aldığım fiyatın 3 aşşağı 5 yukarısına satarım hemde beklemeden hemen satarım.

GP'ler ne kadar özellikleri de olsa yakıtı da az olsa piuyasayı burdaki aracını (bazı arkadaşalrımın deyimi ile...)ucuza verdi diye piyasa düşmez elde bazı gerçekler var talep olmadığı yerde fiyatlar çok düşer.
    Örneğin golfler malumunuz IV kasalar çok tutuluyor o araç hayatta elinizde kalmaz çoğu V kasa Golf'lerin fiyat olarak üzerinde satılıyor,tamamen fiyat meslesi.yine golf'lerde FSI motor gerçeği var araç mükemmel motorda aynı şekilde ama gel gör ki LPG takılamadığı için fiyat hak ettiği yerin ne kadar altında.Aynı aracın düşük donanımlı ama LPG takılabilen motorlarının fiyatı daha yüksek.Yani demem o ki talep meselesi.
    Bence bu saydığım nedenlerden dolayı insanlar GP de söylenen rakamı vermek yerine diğer araçları tercih ediyolar.Bu hepte böyle olacak gibi.

Bütün bunlar benim şahsi gözlemlerim ve şahsi düşüncelerim onun için bana kimse kızmasın alınmasın ama ortada olan budur.

18. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Adı Soyadı
    KaMiKaZe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 752

Alıntı emin tahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar tabi ki de herkesin malı kendine güzel herkesin arabası oldukça iyi ama benim kanaatim şu yönde;
    Araç kasa değiştirmiş fiyat düşer(evo) sıfır evolar 30000 tl den başlayan fiyatlarla satışa çıkmış onu alıp 5000 km yol yap geri satıyım de fiyat 25-26 bin zaten (bu bütün araçlarda geçerlidir),illa puntoya binecek olan kimse 25 verip 2007 model eski kasa puntoya bineceğine üzerine 6 lira daha verip sıfırına biner.bir de ülkemizde Fiat'ın araçlarına bakış açısı göz önünde bulundurulursa bu araçlarınız ne kadar da temiz olursa olsun edeceği para malum.Ayrıca Fiat'larda ki kronikleşen arızlarda cabası...

Yurdum insanı araba da şu özellik var bu var demez belli markalarda yoğunlaşır,bu binici olan birisi için çok önem arz etmiyor gibi gözükse de bu araç eninde sonunda satılacak,kimse büyük oranda zarar etmek isytemez.Unutmamak lazım ne satarsanız satın piyasa gereklerine göre satarsınız yani arz talep-meselesi diğer değişle artılar ve eksiler olayı.
    basit bi hesapla;

Benim elimde ki 23 bin tl'ye 2006 model dynamic 90binde punto alacağıma gider astra,focus alırım,1 sene sonra satarken hem hemen aldığım fiyatın 3 aşşağı 5 yukarısına satarım hemde beklemeden hemen satarım.

GP'ler ne kadar özellikleri de olsa yakıtı da az olsa piuyasayı burdaki aracını (bazı arkadaşalrımın deyimi ile...)ucuza verdi diye piyasa düşmez elde bazı gerçekler var talep olmadığı yerde fiyatlar çok düşer.
    Örneğin golfler malumunuz IV kasalar çok tutuluyor o araç hayatta elinizde kalmaz çoğu V kasa Golf'lerin fiyat olarak üzerinde satılıyor,tamamen fiyat meslesi.yine golf'lerde FSI motor gerçeği var araç mükemmel motorda aynı şekilde ama gel gör ki LPG takılamadığı için fiyat hak ettiği yerin ne kadar altında.Aynı aracın düşük donanımlı ama LPG takılabilen motorlarının fiyatı daha yüksek.Yani demem o ki talep meselesi.
    Bence bu saydığım nedenlerden dolayı insanlar GP de söylenen rakamı vermek yerine diğer araçları tercih ediyolar.Bu hepte böyle olacak gibi.

Bütün bunlar benim şahsi gözlemlerim ve şahsi düşüncelerim onun için bana kimse kızmasın alınmasın ama ortada olan budur.
    tabi zihniyet almadan satmaya yönelik olduğu için böyle oluyor.
    gp ile karşılaştırdığınız araçlar bir üst segment araçlar kullanım amaçları farklı hali ile
    hitap ettiği kitleler farklı,
    vergi dilimleri farklı,
    yedek parça servis ücretleri farklı,
    vs vs

90k bir araç için çok değil hatta bir multijet için hiçbirşey değil kaldıki senede 20k kilometre yapmıyacaksanız neden dizel araç sahibi olasınız.

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

Tamamen zevk meselesi. Ben 28000 verip 2007 gp emotion dizel otomatik cam tavan aldim, arac 46bin km de idi. 2 ay once. Onemli olan dogru alici ve saticinin bulusmasi. Bekar olsam senin arabani pazarliksiz alirdim.

Serdar Kürkçü
    SRDR KRKC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Derin Mavi
    Plaka
    50 ES - 05 ES
    Edilen teşekkür: 630

Sıfır Araçları Kredi İmkanıyla Sanki Bedava Veriolarmış Gibi Gösteren Firmalar Yüzünden İnsanlarımızda 2. El Alırken Mezarcılığa Soyundu. Hele Galericiler Sanki Ostim Hurdacısı Gibi Alırken Pert Fiyatı Veriyorlar Satarken Sıfırına Yakın Napıyor Ediyor Bir Şekilde Satıyorlar.
    Alacağınız Araçta Kaza Bela Yoksa Periyodik Bakımlıysada Eğer Binecekseniz 2 3 Bin Tl ye Kadar Fazlasını Vereceksin Arkadaş. Ama Al Sat Yapıosan Gidiceksin 2 3 Parça Boyanmış Değişmiş Araçları Kovalayıp 14 15 eAlıp 17 18 e Okutacaksın. Bu İşler Artık Türkiyede Böyle Yürüyor. Almadan Satmayı Düşünerek Araç Alıyorsan Ne O Arabadan Zevk Alırsın Nede Satarken Kar Edebilirsin.

Konunun Yönü Değişmesin Ben Tekrar Söylüyorum Arkadaşın Aracı Gayet Uygun. Bu Dolulukta Sıfırını Sorun Eğer Arada 10 12 Bin Fark Yoksa Ben Birşey Bilmiyorum. Kmside Gayet Normal Siz km Görmemişiniz Arkadaşım 2008 Pasat Aldı 230 Bin. Kmde Hata Yok 5 Aydır Biniyor Ses Yok Araçta. Kmden Dolayı Gereksiz Korkulara Gerek Yok. Servis Bakımlıysa 90 Bin Çok Normal....

Recep YILDIZ
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

tsk ederım arkadaslar umarım içten içe bu tür dusuncelerı olan arkadaslara yardımcı olmusuzdur

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon