güncelll
arkadaşlar bi tanıdığıma almak için ankara civarında siena model tüplü araç arıyorum eğer elinde bu model araç olan varsa ve temizliiğine garanti veriyorsa bana özelden yazarlarsa çok sevinirim![]()
güncelll
palio weekend 2001 çelik gri 1,2 75 bg klimalı...80 000 km...bir meslektaşımda...garaj arabası harika bir araba çok temiz(bildiğim kadarıyla boya ve değişen yok)..tabii eğer satmadıysa 3-5 gündür görüşemiyoruz...lpg yok...model yükseltecekti...Bursada...
2 ay once hatay'da 350 bin km 1.4 el lpgli siena'yi 9 bin liraya verdim (tanidiga). lastikler, lpg sistemi, motor yenilenmis yag bakimida yapilmisti.
istanbulda 8 bine alicisi vardi, hatay'da 10 bin lira veren vardi.
fiyat olarak referans olsun..
(1,4 el motor tavsiye etmem, cok yakiyor)
eşe dosta 11 bine veririm diyordu(bence değer) ...bugün işe gidecem görürüşürüz herhalde ...hatta gsm den ulaşmaya çalışırım umarım satmamıştır bayramdan dolayı...km kesinlikle orjinal 2003 yılından beri arabayı biliyorum...arkadaşla 1995 ten beri beraber çalışıyoruz...
Konu GPS2 tarafından (06/09/2010 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.
sağol bahri abi. eğer bizimkilerde bugün pazara gidecek eğer kayde değer bi araç bulamazlarsa direk bu araca yönlendirirm. eğer araç bu özellikleri taşıyorsa zaten alanında işine yarar![]()
Arkadaşım da harika bir tertemiz marea var ilgilenirsen konuşuruz kardeşim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri