9.000 Tl'yi gectim, 5.000 Tl' yi ikinci elde kazanabilen bireysel saticilar var mi acaba ?
Araci bu fiyata satabilir iseniz sanirim siz ilk olursunuz....
Onu Nerden ÇıkardınBen Zararına Veriyorum 40500 Takas Fiyatım Bunu Anlatamadım Arkadaşlara
Son Vereceğim Rakam Telafuz Etmicem Ama Aldığım Fiyattan Bin Lira Da Zararına Olacak. Kar Felan Ettiğim Yok Öle Bir Beklentimde Yok. Aldığım Fiyat Belli. O Arkadaş Kimse Fabrika Müdüründen İhale İle Alan Asıl Kar Onda
![]()
Daha onceki mesajimda da dedigim gibi, su an kullandigim bravomu almadan once bende bu araci almaya niyetlenmistim ve aracin o zamanki sahibi ile telefonda gorusmustum...
Telefonda son fiyati 35.000 olur diyen bir satici, araci gormeye gitme durumunda muhtemelen daha dusuk bir son fiyat verirdi....
Buna dayanarak senin araci alis fiyatini az cok tahmin edebiliyorum, o yuzden boyle bir mesaj yazdim....
Neyse kaca aldin kaca sattin tartismasi olusturmadan, tekrardan hayirli satislar dileyim ben....
Yok Emrecim Tartışılacak Bir Konu Yok Anlıyorum Seni. O Benim Arkadaşım O Fiyata Çektiği Gün Bende Yanındaydım. Ve Almak İstediği Bir Aracı Çok Hesaplı Bulması Nedeniyle Hemen Satılsın Diye O Fiyatı Yazmıştı. Ama Almak İstediği Araç Pert ÇıktıBende Bir Önceki Aracımla Takas Ederek Bu Aracı Aldım. Bnm Satma Sebebimde Jeep Almak Niyeti İle Nasip Olursa. Araç Çok İyi Nakit Fiyatları Gördü Ama İstediğim Rakama Ulaşana Kadar Vermeyi Düşünmüyorum.
siz arabayı Ertan abidenmi aldınız direk?
____
@gp66
aynısı olabilir ona bişey diyemem ama daha iyi olamaz.
Konu OzzY tarafından (02/09/2010 Saat 03:09 ) değiştirilmiştir.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
3. mü ne el değiştirmiş gıcır gıcır araba yaSerdar son model jiple kafa kafaya takas etmeyi düşünüyosun sanırım ehehe
Şaka yapıyorum lütfen alınma arabanın maşallahı var...Ayrıca mal senin istediğin parayı istersin kim ne diyebilir...Herkesin malının kendinde bir kıymeti vardır zaten...Şahsen elimde çok para olsa ve meraklısı olsam ciddi ciddi niyetlenirdim...Ama benim o kadar beygirin yemini suyunu verip barındıracak kadar büyük bi çiftliğim yok
Tekrar hayırlı satışlar...
Bravoo Multijet Emoo+lavv+skyy
TŞk Ederim Şenolcum Ama Yemi Suyu Masraflı Bir Araç Değil Emin Ol Bundan Önceki Aracımdan Daha Uygun Diyebilirim...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri