Hayırlı müşteriler Müslüm bey dilerim istediğiniz rakama satarsınız aracınızı...
hayırlı satışlar
babam aracın üzerine çok yoğunlaştı müslüm bey. fiyat olarak son ne kadara bırakacağınızı bana bir özel mesaj yazsanız çok memnun olurum.
Alfa Romeo 156 2.0 TS - Fiat Grande Punto 1.4 Fire Active - Fiat Fiorino Combi Emotion 1,3 Multijet - Renault Clio Grandtour 1.2 16v Extreme Edition - Toyota Corolla 1.6 Otomatik
Gözüm gibi baktıgım grande puntomu benim gibi bakacagına inandıgım birine sattım...Kazasız Guzel gunlerde kullanmasını temenni ederim...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Hayırlısı olsun Müslüm.![]()
Hayırlı olsun şefim... Coşkun abininde dediği gibi bravo yakışır.... Bu arada beyaz gösterge maliyeti vs vs PM atabilirsen sevinirim abim..
hayırlı olsun abicim, M3 ne güne duruyo![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Hadi hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun..... Daha iyileri nasip olur inşallah
BY Turbo SPORT 150 HP
hayırlı olsun
Sevindim Müslüm, hayırlı olsun,güzel ve bakımlı bir araçtı...
hayırlı olsun müslüm abi,
mini cooper ne güne duruyor![]()
Hayırlı olsun kardeşim, arabaya ihtiyacın olursa haber ver, göndereyim benim çocukları hemen![]()
müslüm abi hayırlı satışlar. bende bu aracını servisten görmüştüm hatta bayağıda temiz bakılmıştı gerçi senin araç tabiki temiz olacak. ben eğer bi punto arasam emin olki senin aracı gözü kapalı alırdım alırkende servisi bedava ya getirirdim tabiii))))))
valla en son bmwci olmuştu Müslüm abi bildiğim kadarıyla
hayırlı olsun abicim bu arada
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri