Alıntı Fuzuli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Valla istanbulda gördüğüm en ucuz jant 100tl idi,15'' tabi en ucuz lastikte 90-100 dersek aslında bu takımı 15'' ve 185 için yapmaya kalkan en az 700 tl öder...Lastik boyutunun ve jantınbiraz daha büyük olduğu düşüülürse, fiyatta da biraz indirim yapılırsa düşünülebilir gibi ...Çok pahalı sayılmaz... (lastikler en fala 1000-2000km civarında yol yaptı farzediyorum)
90 -100 derken tane olarak bahsediyorsun sanırım abi, aynen dogrudur, ''15 450 tl ye sıfır oem jant almak mumkundur. lastik okadar aşa yukarı yine bin liraya gelir bişey degişmez =) lastikler 2 hafta falan kullanıldı abi şehir içinde 500 km den fazla yere degidini sanmıyorum
Alıntı mehmetbasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hayırlı satışlar dilerim lastik ve jantlar için değer ancak gp ler için uygun değil gp 4*100 bijon aralığı iken bu 4*98. illada kullanacağım diyorsan balans problemi ve titreme sorunlarına hazır olun ama ben tornada uygun bilezik yaptırırım diyorsanız başka bilgilendirmek adına
Aynen bilezikle uydurulabilir ozaman titreme yada balans problemi yapıcagmı sanmıyor.

'' Görende jantlar benim sanıcak ya ''