5lik eibach satıyorum 2 ay oldu alalı.. 240 istiyorum fiyatta bişeler yaparım
malesef banada uymuyor çünkü benimkide benzinli
benim yay benzinli araçlarınki , hiç bir sorun yok dizelde . ne fark var hala anlamış değilim![]()
Ağırlık farkından dolayı dizele uyan yay benzinliyi düşürmüyormuş diye biliyorum
öyle bir söylenti önceden yoktu yeni yeni çıkmaya başladı
otomobillerde farklı motor versiyonlarına göre farklı süspansiyon kullanılmaka. aynı süspansiyona sahip olmasına rağmen bazı modellerde beygir gücü veya motor ağırlığı kaynaklı bazı geliştirmeler veya değişiklikler olabilir. dizeller herzaman benzinliden daha ağırdır. bu ağırlığın tolere edilmesi için süspansiyon ayarları değiştirilir. gp ye 4*98 jant cuk diye oturur sahibine sorun bazıları memnundur veya farketmeszler problemleri. uygunmudur siz yaparmısınız diye sorun bilinçli olana asla der. işte tartıştığımız olayda böyle birşey yani ben yaptım oldu dersin veya kitabına uygun yaparsın.
arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum 4 cm fk marka yay aldım arkadaştan deneyelim baklım nasıl buraya yazarım özelliklerini en kısa zamanda
arkadaslar konunun yabancısı oldugum için soruyorum, bu 3 cm 5 cm neyin ölçüsü oluyor?
Aracın normalden kaç cm aşşağı ineceği
3-5 santim bukadar farkediyormu acaba yol tutuşunda
bende fk 3.5 kulanıyorum bana cok yumuşak gelio yahu![]()
valla arkadaşta çok yumuşak dedi inş. öyledir yarın takıtaracam bakalım
hayırlısı olsun..kaca aldınız acaba
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
150 tl ye aldım arkadaştan arabayı satıyodu oda
iyimiş![]()
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
fk kullanan varmı başka yorum yazarsa buraya sevinirim
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri