amfi edison ed505 900 watt 5 çıkış var cihazda ben 2 takım mid ve 1 sub çalıştırıyorum fiyat 200 subwofer alpine e12 30cm kutuyu yeni aldım 60 litreydi galiba fiyat 110. ikisini birden alana puntonun orjinal teybine bağlamak için gerekli kabloları sigortalığı ve deck çeviriciyide vericem bunlarda baya pahalı ben 100 tl´ye almıştım. ön arka abarth logolarda satılık yakın zamanda forumdan bir arkadaşımızdan sıfır 90 tl´ye aldım 50tl´ye veririm
Konu vtec368 tarafından (10/07/2010 Saat 19:00 ) değiştirilmiştir.
sadece led stop için fiyat ne kadar? tabi satıyormusunuz tek olarak
angelda taban ne renk ? led stopların ve angelların fotosu varsa bu aralar almayı dusunuyorum.
garajdan baktım ben bi düşüneyim yarın satılmamış olursa söylerim size.. iyi satışlar
Konu erdiyilmaz tarafından (10/06/2010 Saat 00:45 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
its good to be bad.
tam ihtiyacım olan şey pm gönderiyorum size ciddi alıcıyım
Konu atom43 tarafından (10/06/2010 Saat 02:07 ) değiştirilmiştir.
sadece stop satıyor musunuz?
ayrı ayrıda satabilirim
Fiyat cok iialıcak olanlar kacırmasın
Hadi Abisi .)
resımlerını koysaydın keske vedat
satıldımı acaba ?
almayı düşünüyorumda bir cevap verirseniz sevinirim?
ben farları aldım sanırım şuan kargo ile geliyor yarın elimde
stoplar duruyorsa bende stopları alayım dicemde arkadaş yok piyasada![]()
farları taktırdım bugün çok iyi ve güvenilir bir insan vedat abi fakat montajdamı sıkıntı var anlamadım 1 arıza ışığı yakıyor 2 uzun ile kısa aynı anda yanmıyor biri sönüyor biri yanıyor bunlar nasıl yapılacak bilen varmı yada bu durum böylemi
Kısa söndüğünde uzun uznun söndüğünde kısa yanar bu normal ama arıza ışığı yakması anormal olmaması gereken bir şey bir hata yapılmış olmalı yada bir sorun var demektir..
bendede zenon var fakat böyle bir problem yok.
mustafa teşekkür ederim uzun kısa normal ama benim arabada hiç arıza lambası yanmadı başka birine kontrol ettir kardeşim yine lamba yakarsa farları bana hiç düşünmeden geri gönderebilirsin yada sisledeki xenonu söker gönderirim sana için rahat olsun
Konu vtec368 tarafından (15/06/2010 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.
stop duruyor hakan numarımı özel mesajla yolluyorum
Konu vtec368 tarafından (15/06/2010 Saat 22:17 ) değiştirilmiştir.
abi sanırım hatayı şuradada yapmış olabilirim balansları değiştirmedim hala eski balanslar duruyor belki orada bir hata olabilir önemli değil abi sen yapabildiginin en iyisini yaptın ben daha fazlasını isteyemem hiç olmadı sildiririm zaten arıza ışığını bağlatırım bilgisayara silinir sorun değil Allah razı olsun senden Vedat abi
Allah sendende razı olsun kardeşim.bencede hata balanstandır çünkü ben şuan sislerdede aynı marka xenon kullanıyorum herhangi bir arıza lambası yanmıyor.Hayırlı Uğurlu olsun.
Abi istanbuldaysan satışta olan ürünleri görebilirmiyiz ?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri