Hakan led stop 350 tl angellerin uzunuda h1 dir 90 tl takımı..
Arkadaşlar egzotik kırmızıma siyah tabanlı led stop arıyorum elinde olan ve satmayı düşünen birisi varsa benimle irtibata geçebilirse çok sevinirim.Yeni taktığım angellarıma sadece uzun kısmına galiba h1 oluyor galiba xenon ve yan marşpiyer arıyorum ilgili arkadaşlar irtibata geçerse çok sevinirim.
Konu sabanci tarafından (04/11/2010 Saat 15:13 ) değiştirilmiştir.
Hakan led stop 350 tl angellerin uzunuda h1 dir 90 tl takımı..
sağol abi ilgilendiğin için ama 2.el arıyordum eğer bulamazsam o zaman seni arıcam emin olabilirsin...![]()
hakan abi başlıosun modifiye işlerine...hayırlı olsun...
kardeşim sağolasın başladık bile angellar takıldıjantları boyaya verdim çıkınca ayna kapakları , spoyler ve ön panjurları boyatıcam bir tek bu ilanda aradıklarım kalıyor sonra
![]()
tehlike kokusu alıyorum doğrumu?![]()
biraz öyle mert...![]()
Konu sabanci tarafından (03/11/2010 Saat 20:40 ) değiştirilmiştir. Sebep: imla
takipten sonra birazda yardımcı olursan sevinirim bu aradıklarımdan biri denk gelirse falan anladın sen...![]()
H7 xenon dükkanda olması lazım abi şimdi fiyatını sorcan hafta sonu söylerim![]()
arac cok fena can yakıcak desenıze
abi egzozuda unutma![]()
Konu mert35 tarafından (04/11/2010 Saat 11:42 ) değiştirilmiştir.
Captaİn Jack Sparrow
güncel...
xenona hafta sonu bakıcam abi olması lazım gene bakıp ona göre cevap vereyim sana
tamam mert haber bekliyorum zaten senden![]()
abi marşbihyeli neden sıfır düşünmüosun,zaten çifti 100 tl, ben hatta yaptırıcam bu hafta gel sana da yapalım
modelini beğenirsem neden olmasın irtibata geçelim yaptıralım beraber o zaman?
arkadaşlar kimsede satılık led stop yokmu yav?
Konu sabanci tarafından (05/11/2010 Saat 20:43 ) değiştirilmiştir.
abi mehmet abide var ama sıfır onuda sen ıstemıosun bulursan benımde haberım olsun fazladan![]()
Captaİn Jack Sparrow
led stop ikinci el çok zor abi baya bir araştırman lazım bence hiç boşa para verme zaten tek sıra ledli diğerleri normal ampulle çalışıyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri