ben teşekkür ederim. Sen ilan ver bence fire arayan çok var. Sonra kısa sürede sana da uygun fiyatlı Starjet bulalım.
17 bin TL diye ne zaman söyledimçok az lafını ederim. Aldığım kişinin paraya ihtiyacı vardı 3-4 tane de lüks araçları var. Annesi noter annesinin üstüne ben de kumar oynadım son güne bıraktım satılırsa satılsın dedim. 18.5 dan aşağı vermiyor diye satamadı. Sonra ben aldım o fiyata. Kapalı otoparkı var ilk sahibi, her şeyini eksiksiz verdi. Sıfır araç alıyor gibi hissettim
iyi ki sen almamışsın
amin cümlemize
ben satacak olsam parası belli, açık net pazarlıksız bir fiyat vereceğim. Acil bir durum olmasa da o fiyattan aşağı satmam isteyen alır. Çok rahat da 3K arayan birini bulabilirim. Bir de herkes 3K diye çok ucuza kapatmaya çalışıyor ben de öyle yaptımama satarken bakalım nasıl olacak
![]()
Konu erdiyilmaz tarafından (11/06/2010 Saat 16:05 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir. Ard arda mesaj göndermeyiniz.
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
Başka bir konuda okumuştum aldığınız arabanın linkini vermiştinizBen çok aradım ankarada yaklasık 2ay, baktım olcak gibi değil artık bundanda temizini bulamam diye aldım kısmet böyleymiş...
hayırlısı.. bu işler çok şansa bakıyor ben de 2 gün aradım mesela, dizel arıyorken de 2 hafta aradım araç bulamadımGP Fire'in piyasası var. bence güzel bir ilanla net pazarlıksız fiyatı yazarsınız müşterisi çıkar. Sonra da aracı araştırırız bir de araba almak için uygun temiz ilan buldun mu başka şehirlere de gitmekte fayda var yoksa uzun süre bulanabiliyor
05 Alfa 156 1.6 Dist. (2004.10 - 2009.10) --- 09 Nissan Qashqai Tekna Exec. (2009.12 - ...) --- 06 Grande Punto Starjet (2010.05 - ...)
merhaba arkadaslar o kanunu(3k arac 5k dan daha ucuz)degiştiren araclar var.özelliklede bmw ler misal aynı model tek kapı ile 4 kapı arasında 10 bin lira bile oynayan var bu sadece bi örnek.ve tek kapı arac bi zevktir müşterisine 4 kapı ile aynı fiyatada satılır.çünkü oda bi ayrıcalıktır.en azından bu da benim fikrim.
cemo daha yeni aldın yaaa gel biz değişelim sen biraz kırmızısını kullannnn)))
arkadaşla bence fiyat farkı olmamalı çünkü sıfır bi punto 4 kapı ile aynı modelin 2 kapılısı arasında 4000,00 tl fark var yani 4 kapılı daha pahalı.. cck kardeşim sadece 4 kapı verip 2 kapılı bi model arıyor eğer 4 kapılıyı 2 kapılıya dönüştürmek isteyen arkadaşlar varsa bu fırsatı kaçırmasın derim şahsen ben 2 kapılı kullanıyorum ve 4 kapılı ile değiştirmek istesem ve adam 4 kapılı verip üzerine para istemiyorsa ben gözüm kapalı giderim cck nın km sine de baktım 30,000 de falan yaşına göre genç bir araba ( gerçi ben değiştirmeyi önerdim kabul etmedi)
hadi bakalım hayırlısı olsunnnn kardeşim
aslında ben niyetliyim ama benim kini sen istemiyorsun gerçi aynı modeller bide benim ki 55000 de seninki 30000 de sanırım
sana başka bi araç buldum özelden fotosunu attım bakabildin mi cemo???
Konu erdiyilmaz tarafından (11/06/2010 Saat 16:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir. Ard arda mesaj göndermeyiniz.
yok gelmedi ortağım mail atsana şirket adresine...
ok attım ama bunu sever misin tam bilmiyorummm senin istediğin iki kapılı neyse bakalım bu adamda senin aracı gördü umarım anlaşırsınız
Güncel...
ortağım durumlar nasıl 3k lı bulabildin mi?
güncel
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri