resimleri başka bir konu adı altında taşıdım oradan devam edelim
ilanımızı kirletmeyelim
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ben o kadar bekledim kasım yada aralıktı koydum ilanı mayıs başında sattım işte
hayırlısı artık inş. lazım olan birine gider
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
arkadaşlar güncellll
Ölmek için doğmuştur ya insan; O yüzden her yağmur sonrası toprak kokusunu sever
güncel fiyat : 80 tl
vay arkadaş panjurlar elde kalır oldu artık... hayırlı satışlar...
aynen öyle![]()
Yok be bulut ne rakibi satılacaksa önce seninki satılsınmaksat milletin ısı gorulsun abi evde boş duruyor fiyat iyi yani 80 lira. Benim izgarayida öyle bı yaptim ki bu ızgaraları kullanma ihtimalim yok
![]()
yok bulut coşkun abi resimleri başka yere taşımıştı link altta
https://forum.grandepuntotr.com/gors...go-iptali.html
abi senin arkada abarth varmıydı yaa? bu arada mert haklı cıkmaya basladı 6 ay dolmadan satılır inş.hayırlısı
çok zor satılan birşey 6 ay olmuş hala ilgilenen yok önceden panjurları çalıyorlardı o zaman arıyordu millet şimdi çalan yok o yüzden piyasa durgun![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri