aracı hayırlısıyla bır gorelım bır ıkı parca boya var dedı.anlasırsak aileye haftaya bır tjet sport katılacak.ılanı degılde alınca fotograflarını yayınlasam olurmuarkadas bıraz sıkısmıs oldugundan uygun verdıgını soyledı..
aracı hayırlısıyla bır gorelım bır ıkı parca boya var dedı.anlasırsak aileye haftaya bır tjet sport katılacak.ılanı degılde alınca fotograflarını yayınlasam olurmuarkadas bıraz sıkısmıs oldugundan uygun verdıgını soyledı..
Boyalı olup olmaması önemli değil.Mühim olan işlemin iyi yapılmış olması.Düşünün;sabah arabanın yanına indiniz,sol kapınız boydan boya çizik.Ne yapacaksınız?Ya ömürbillah o çiziğe bakıp her kapıyı açarken sinirleneceksiniz ya da o bölgeyi güzel şekilde boyatacaksınız.
Mühim olan aracın genel kondüsyonu.İç sesinizi dinleyin,araç size güzel birşeyler ifade ediyorsa küçük sorunların hiç önemi yok.Şimdiden hayırlı olsun.
@Ertuğ,sen arabana ne kadar istiyordun?
olur belki tanıdığımdır yardımcı olabilirim araçla ilgili..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
acıkcası forumda plakadan arattırdım.foruma uye gozukuyor ama 1 senedır hıc mesaj bıle yazmamısneyse yarın arayıp forum ındırımı yaptırmak lazım
![]()
acıkcası ılk sahıbı oldugunu cok temız oldugunu soyluyor.zaten aracı kaportacı ustama ve yetkılı servıse gostermeden almam.benım puntonun motorunu begendıgımden ve t-jet sport un farklı ıc yapısından dolayı tercıh ettım.mesela benım aracta 2-3 yerde cızık vardı.dun ıtıbarıyle rutus boyasıyla bır guzel hallettım.pastadan sonra pek bır sey kalmaz,kalsada artık sınırımı pek bozmaz.
hayırlı satışlar jantları değişelimmibenim kapaklı jantlarla değişelim öyle satsan
![]()
I ♥ Punto
skydomme lu beyaz verelim sana bravo 120 hp,güvenlik paket,skydome
[QUOTE=eser1959;340560]skydomme lu beyaz verelim sana bravo 120 hp,güvenlik paket,skydome[/QUOTE
aracınız cok guzel fakat butcemızı asar.aslında kardesımın aklındakı arac tam sızın aracınızdı ama daha sonra alabılırız.hayırlısı olur ınsallah..
araban dizel olsaydı çoktann almştm![]()
![]()
Akıl Yaşta Değil Baştadır... Alınık Punto Aranıyor
benzin pahalı ama performans istiyorsan benzinli 4.vites 180
5.vites 205 km yurt dışı işi olmazsa satmaya niyetim yok,haber bekliyoruz duruma göre
sen arabayı gördün çatalcada,9500 km beyaz,güvenlik paketi ve sky dome,120 hp tjet
Konu erdiyilmaz tarafından (11/07/2010 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlarınız birleştirilmiştir.
Aracınıza en çok kaç lira verildi? merak etttim.
satılık ilanı yokki aracın 27.000 veren olursa veririm sadece aşşasına vermem..keyfi benimki,tok satıcıyım valla oturmam pazarlığa =) çıkıyo arada çok beğenen ben vermiyorum..
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri