HAYIRLI SAtışlar
16.000 tl param var uyarsa özelden yazarsın
arkadaşlar honda ile takasda edebilirim aracı satıyorum fiyat 17500 pazarlıksız diyorum yalnız forumdan birisine gidicek ise 250de almam 34.000 kmde tüm bakımlar servisde aracın lastikleri halen fabrikanın taktığı lastik tek hatası benden önceki sıfır alan sahibi bi tarafdan kaza vuruntu varmış renk sırıtmasın die komple boyatmış. resimleri en kısa zamanda yüklicem
keşke boyalı olmasaydı
O da tercih tabiki
Burhan hayırlı satışlar olsun,sana ve alıcısına hayırlar getirsin.Sahibinden.com ada ilan vermeyi unutma.
burhan hayırlı satışlar kardeşim, inşallah bu boya olayı satışı çok olumsuz etkilemez.
tşkrler abilerim bilerek aldım zaten boya işini. bugun acildi belki bi kac güne ihtiyacım hal olur aracımı seviyorum![]()
hayırlı satışlar burhan
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Burhan komple boyatmış derken aracımı komle boyatmış yoksa kaza yapılan bir parçayımı komple boyatmış![]()
özürlümüymüş arkadaş araç renk tutmaz diye komple boyanırmıEnteresan .
Renk tutmaz sırıtır diye boyayan bir boyacı varsa şayet oda özürlüdür. Tabi komple boyanmasını gerektirecek kadar bir kusur varsa o ayrı.
arkadaşlar abiler tşkrler işim hal oldu satılık deil ilanı kaldırabilirsiniz. bu arada boya önemli deil benim için ben bilerek aldım ona görede fiyat yazdım zaten. sahibinden veya araba coma girip bakarsanız fiyatı neden öyle yazdığımı anlarsınız![]()
Yazdığın fiyat çok iyi burhan ona sözümüz yokta ,yazık renk tutmaz diye komple boyatmak, yoksa boyalı bir araç için uygun bir fiyat
![]()
Maraş , Urfa , Diyarbakır , Mardin taraflarında bu Grande Punto'lar pek tutulmuyor heralde ? İnternetteki ilanlara dikkat ettimde o taraftaki GP'ler genelde en uygunları oluyor ..
burhan 16250 ye el şıkışalım ...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri