elif tuning in yeri için yardımcı olurum arkadaşlar 1 bina arkasında oturuyorum
Printable View
elif tuning in yeri için yardımcı olurum arkadaşlar 1 bina arkasında oturuyorum
Bende dün eliftuning'den online sipariş verdim, en uygun şu an orda gibi, birde euro düşünce fiyatta 135 lere inmiş durumda..
boşuna gitme istersen ,geçen ben görmek için uğramıştım stokta tutmadıklarını, siparişle 2-3 gün içinde getirdiklerini söylediler.
hatta hiç gitme çünkü temin edemiyorlarmış, internetten yapmış olduğum ödemeyi iade edecekler..:(
geçici bir süre getiremediklerini söyledirler.
neden ödeme alıyorlar o zaman
Arkadaşlar şuan için ürün yok piyasada elf de netten silmemiş ilanı hem ürün gelsede emin olun 130 lara felan alamazsınız bana güvenin şuan için hiç bir yerde bulamazsınız fk henüz bu ürünü getirmedi gelince heryere dağılır merak etmeyin ;) boşuna arayıp zahmet etmeyin
not: bulamazsınız demiyorum birilerinin elinde kalmıştır ama onlarda 180 ,200 den aşşağı satmaz ;)
en iyisi tel alıp örmek :D
Mrb Arkadaşlar bugün Logosuz panjur alacaktım ama fiyatlar çok komik 200TL 240TL logosuz panjura fiyat çektiler Aksarayda çok şaşırdım, sanki Mercedes panjuru gibi :))
evet kimsede yok panjur şimdi onun için fiyatlar tavan yapmışlar onun için biraz daha beklemek lağzım
el yapım panjur isteyen arkdaşlara gönderebilirim eskisini bana göndersinler ben yapılmmış siyah olanını göndereyim , logosuz hemde orj oturmadı derdi yok :)
el yapımıdır..
https://img232.imageshack.us/img232/...2008015pc2.jpg
abi senin elinde tam olarak neler var sahibinden deki ilanlar haricinde?
www.kemaloto.com adresindekiler ve daha fazlası için dükkanımıza davet ediyorum :)
Mehmet abiiiii kendi panjurumuzu yolluyoruz logosuzunu mu alıyoruz el yapımı orjinal olarak :D nedir bunun maaaaaliyetiii...
Evet kendi aracımdaki gibi yada bu araçtaki gibi :)
Fiyat 100 tl