Şakir kardeş Vedat la anlaşamazsan haberim olsun.Vedat a ayıp olmasın şimdi bende talibim ama o daha önce yazmış önce onun hakkı.
Şakir kardeş Vedat la anlaşamazsan haberim olsun.Vedat a ayıp olmasın şimdi bende talibim ama o daha önce yazmış önce onun hakkı.
Rüyalarınızın gerçekleşmesiniistiyorsanız önce uykudan uyanmalısınız.
valla jantlar on numara bence kaçırmayın bende gördüm sıfır diye vitrine koy alan satan hayrını görür
güncel![]()
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
jantlar hala duruyor arkadaşlar ilgilenenlere duyurulur!!!!
Bende güncelim kardeş sürekli güncell bi şekilde ilana bakıp duruyorum ah şu paranı gözü kör olsun neyse hayırlı satışlar olsun![]()
valla kubilai paraya sıkışmasam satmayı düşünmüyordum ancak durumlar yüzünden satışa çıkardık.... bakalım hayırlısı ile müşterisini bekliyor
Anladım tabi ya nese inşallah sahibini bulur bir an önce![]()
Hayırlı satışlar.. Arkadaşım bu jantlar 2001 honda cıvıc e uyarsa senin bilgin vardır mutlaka. Konuşur nakit satın alabilirim senden.
jantları ben satın aldım arkadaslar. en yakın zamanda fotoları eklerim.
1.4 Fire Dynamic | Exotic Red | 17" T-jet Jant(205/40/17 Lassa İmpetus Sport) | 5cm Eibach Sportline | H4 Xenon 8000K | H1 Xenon 8000K | Spoiler + Maşpiye | Light Black Film | Rockford Fosgate PUNCH P2 | JBL GTO-6707C Kompenant x2 | Xetec 3506 6 Kanal Anfi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri