slmlar mustafa dün bi arkadaşımız satılık etmişti dunku ilanlara bakarsan anlatıgı kadarı ile cok temiz ve sıfır gibi bişeydi
Merhaba arkadaşlar ben Gp arıyorum 2007-2009 arası.T-jet ya da starjet olsa iyi olur.Önceliğim benzinli olsa da 35.000 km kadar olan dizel arabalar olabilir.Şimdiden teşekkürler...
slmlar mustafa dün bi arkadaşımız satılık etmişti dunku ilanlara bakarsan anlatıgı kadarı ile cok temiz ve sıfır gibi bişeydi
2009 1.3 MJ 75 Dynamic 14.000 km. Arkadaslar ev alacagim icin aracimi satiyorum. Henuz hic bir yere ilan vermedim zira onumuzdeki hafta ev bakmaya baslayacagim ama buradan arac arayan varsa aklinda bulunsun. 1 hafta 10 gun icerisinde satisa cikaracagim aracimi.
2009 Temmuz ayinda trafige cikti ve alir almaz ilk boya korumasini yaptirdim. Su anda 14000 km. civarinda, Egzotik kirmizi. Ilk bakimini Birmot beylikduzunde yaptirdim. Gecen haftaki kar yagisinda arabayi kaydirip park halindeki bir araca carptim arka tamponum kirildi. Kaskom oldugu icin keyfekeder Birmot beylikduzunde tamponu degistirttim. Ne kadar ufak bir kaza oldugunu gostermek icin fotografini koyacagim bir iki gun icerisinde kirik tamponun. Bunun disinda hic bir kazasi ve hasari yoktur. Tampon disinda ne boyanan ne de degisen bir parcasi yok.
25000 tl fiyati.
Bu arada iletisim icin 05337387045 die bi not düşmüş delidavsan(volkan kaban) die bi arkadaş iletişime geç istersen ilanı buydu
buna da bakabilirsin kardeş
https://www.sahibinden.com/2008_model_dizel_tiptronik_vites_grande_punto-78WQQaXQQ19296641WQQpXQQdisplayitem
benım aracı sırkete dızel ıhtıyacından dolayı belkı onumuzdekı ay degıstırebılırım.24000km de boyasız ama ıkı parcada cızık ve ufak bır vurugum var.fıyat olarakta 21500 gıbı dusunuyorum..
benim arabam fun 1.4 benzinli 23500 e bırakmayı düşünüyorum
39.000 km 1.4 fire akti 77 kw rock siyah...Hatasız kazasız çiziksiz...atiker sıralı sistem tüp ve servis bakımlı bir araç..üzerinde 1.600 tl değerinde sıfır 17'' çelik Jant ve michell sürat lastikleri var alalı 1 ay oldu daha!!düşünürsen ara 05557766617... (ROCK SİYAH)
teklifler için teşekkür ediyorum.İlgilendiklerime özel mesaj attım..
Birde bu var. almadıysan konuşabiliriz.
GP fire fun. 1.4 benzinli. 19000 km. Ojinilan, fabrika çıkışlı spoyler, marşpiyel, 16" çelik jant, 195 lastik...
sahibinde kırmızı t-jet ankaradan yazan var ustam o da benım ılgenırsen haberlesırız
son fiyatım 23000 verene hemen satıcam sonra gidip megane 3 alıcam
burdan benim aracımı inceleyebilirsiniz
Fiat > Punto > Grande 1.3 M.jet Dynamic > İLK SAHİBİNDEN TERTEMİZ SİGARA İÇİLMEMİŞ!!! #22893009 - sahibinden.com
Dynamic+75 Beygir+KP+Rock Siyah veee en önemlisi O Bir GaLaTaSaRaYLı Hemde En Fanatiğinden
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri