evet konu tartışılır
hayırlı satışlar arkadaşım.
evet konu tartışılır
hayırlı satışlar arkadaşım.
plastık flans bende ılk defa duydum.50mm. plastık plans taksan, bıjonları ıyıce sıktınmı onlar 30mm. duser heraldebendekıde 40mm. metal flansdı...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Arkadaşlar ben araştırmıştım . Piyasada satılan 4*100 olan jantlaarın çoğunun içinde uyumlu olduğu jant ebadı olarak 4*98, 4*100, 4*102 var. yani aradaki 1 mm lik fark yok sayılabiliyor.
flans dediğiniz zaten ertuğun dediği spacer. bide bilezik var o plastik. zaten Düzgün bir bilezik takılmak şarttır yoksa jant tam oturmaz. Düzgün bir bilezik ve ayarlı bijonlar ile ( aradaki 1mm lik farkı alması için.) sorunsuz kullanılacağını duydum. Puntolar 4*100 evet ve ben olur diye biliyorum...
linealar eski puntolar vs hepsi 4*98. arabası bunlardan olanlara duyrulur![]()
Arkadaşlar ilan güncel...
jantlar süper hayırlı satışlar
muratcım hayırlısı satılır kısa sürede inşallah =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Öncelikle hayırlı satışlar. Jantlar harika gerçekten.
4 x 100mm olan araca 4 x 98mm bijon aralıklı jantı takarsanız Allah korusun, bijon keser ve sonra jantı sizi solladığını görürsünüz. Bu işin şakası yok gerçekten. Koyacağınız plastik parça oluşacak ısıya ne kadar dayanabilir ki? sonunda şekil değiştirmeye başlayacak. lastiğin bir tarafı merkezinden 1 mm kaçık olsa dahi yüksek süratlerde istenmeyen ek güçler meydana çıkabilir. Herşeyi göz önünde bulundurmak lazım. Kaskolar artık kaza sebebini incelerken sanki dedektifmiş gibi çalışıyorlar. Aman aman, kaza hiç istenmeyen bir durum ama sonrasını da düşünmeli...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri