Bir öğrencimden verdiğim derslere karşılık barter usulü super Jantlar aldım,Satıyorum.bana ucuza geldiği için aynı fiyattan satışa koyuyorum.17' protech.Resimlerde her şeyi anlatıyor.Zaten alırken alternatiflerin resimlerinide koymuştum,en çok bunlar beğenildi,bunları aldım.800 lira.mağaza etiketi 1200 lira
Konu jarahar tarafından (14/11/2009 Saat 01:46 ) değiştirilmiştir. Sebep: Satış ilanlari sadece ilanlar bölümünde yer alabilir.
Jantlar çok güzel alacak olan arkadaşa hayirli olsun
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
ooo abi imzanda pek karizma![]()
altan arkadaşım merhaba
jantlar güzel gözüküyor ölçülerini öğrenebilirmiyim bravo ya uygun olurmu birde mümkünse bir tel nosu verebilirsen seninle irtibata geçebilirmiyiz
slm arkadaslar bende yenı uyeyım .Bulut profılındekı resım senınse jantlar guselmıs.Bende dusunuorum ama ne alacam bılmıyorum .![]()
jant güzel hayırlı satışlar.
meraba arkadaşlar 1.4 77lik gp almak üzereyim 17' jant kullanıyosunuz kaldırıyomu araba çokmu geliyo yoksa
Merhaba Eren. Tanışma bölümünden konu açıp bize kendini tanıtırsan seviniriz. Bu arada sorduğun soruya da arkadaşlarımız cevap yazabilirler.
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri