yarın askerlik şubesini gidip askere gidip gitmeyeceğimi öğrenicem eğer ki gidersemde arabamı satmak zorunda kalıcam
2008 model 30000 de 5 yıl uzatılmış garanti konfor paket 15' orjinal çelik jant 30000 bakım dahil bütün bakımları yetkili serviste yapıldı aracımın sadece ön tamponu değişti onun dışında değişeni yok sıfır almıştım uzun süre binerim diyodum ama malesef hiç zamansız askerlik çıktı.
dediğim gibi yarın durum belli olduktan sonra resimlerinide koyarım
fiyat olarakta 23.000 istiyorum.
Dynamic+75 Beygir+KP+Rock Siyah veee en önemlisi O Bir GaLaTaSaRaYLı Hemde En Fanatiğinden
güncel.
bende 110 hp gp duologic var 6 ileri 2008 model düz vitesle aynı yakıyor ne dersin?
arkadaşlar herkese tek tek teşekkür ederim bugun itibariyle siyah puntom'a kavuşmuş bulunmaktayim. Uzun uğraşlar sonucunda gönlüme yatan bir punto buldum artik bende puntoluyum bütün forumumuza teşekkürler tekrardan..en yakin zamanda fotoğraflarini paylaşacağim görüşmek üzere.. Konu kilitlenebilir . Saygilar ...
Hayırlı olsun fotolarını bekliyoruz kazasız belaszı kullanın
Allah razı olsun inşallah .. En yakın zamanda koyucam fotoğrafları saygılar.
Merhaba arkadaşlar bende 2006-2007 Grande Punto Multijet 5 kapı arıyorum bugün 16.750 kaçırdım 2006 modelini kısmet değilmiş. Varsa satmak isteyen görüşelim.
vay be 6 aylık konuyu hortlattınmerhaba inşallah blursunuz arıyorum diye ilan açarsanız daha kolay bulabilirsiniz.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri