yok pahasına sattım 1 ay önce full emotionumu 21000 lira gibi![]()
eğer düşünürseniz aracım linkteki
Fiat > Punto > Grande 1.3 M.jet Dynamic > Nfs Grande Punto #14896132 - sahibinden.com
vay be kardeşim herkes satıyo arabayı![]()
Kusura bakma Kardeş ben yanlış anlamışım Alıntı yapsaydın o zaman daha iyi olurdu herneyse.Sorunuza şöyle açıklık getiriyim 90 lık larda hiçbir problem yok forumda da 90 Hp li motora sahip 100 lerce kişi var.Benim 75 istememden kasıt öğrenci adamız Hem daha az yakar hemde 90 Hp likten 75 'in fiyatı biraz daha ucuz yoksa 90 lık ta sorun olduğundan falan değil yani yanlış anlaşılmasın.
Yapmayın walla Şuan da Araç arıyorum hem bu bayram arasında boşum diye Bulmak istiyorum bayrmdan sonra hemen işi bitireceğim.Bulup bir an önce almam lazım yani hala şiddetle arıyorum araçlar var ama ben genede forumdan biri olmasını istiyorum öncelik herzaman forumumuz2007 2008 2009 Gp 1.3 multijet 75 Hp veya 90 Hp hala aramaktayım Yer olarak istanbulayım herkese teşekkürler keyifli forumlar dilerim ...
Konu anvil tarafından (29/11/2009 Saat 18:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
Konu anvil tarafından (29/11/2009 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
Sadece bana bak !
Bana yalan söyleceksen önce gözlerimle anlaş !
Ancak bu komplo beni yıkabilir, dayandığım destekler devrilir.
Çirkef ”Kaf-kef” deme ne olur..
Tek başınalığın yolcusu tek olur….
Avatarına benim aracın fotosunu koymuşsunİlk sahibinden aldığımda o haldeydi. Bende üzerine baya bir ekleme yaptım. Ani bir kararla yurtdışına yerleşmeye karar verdim. Bir iki hafta içerisinde aracı satılığa çıkarıcam. İlgileniyorsan görüşelim. 62000 km'de. Garantisi devam ediyor. Tüm bakımları eksiksiz birmotta yapılıyor. 24500 lira düşünüyorum. Fotolara şurdan ulaşabilirsin.
https://forum.grandepuntotr.com/garaj/13777-gp-dark-k-yeni-fotolar.html
ne kadarlık bir bütçe ayırdınız...
GP 1.3 MULTİJET 90 BG. TİTANYUM GRİSİ
açıkca söylemek gerekirse Benm selimpaşada olan sel felaketinde 2 tane arabam gitti denize.İkiside pert biri sigortalıydı diğeri değildi Güzelim 25 milyarlık araba 2-3 milyara hurdaya gitti.O yüzden durumlar çok iyi değil açıkca söyliyim 20 Milyar'a kadar arıyorum..
gemiş olsun kardeşim cana gelmesinde boşver.Umarım istediğin gibi bi araç bulursun
aynen büyük gecmiş olsun
geçmiş olsun umarım aradığınız gibi bi araç alabilirsiniz..forumda aracını satan çoğu arkadaşın aracı iyidir..=) benim tavsiyem 90hp almanız olur..hem daha az yakar daha iyi kaçar =)
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Allah razı olsun Arkadaşlar saolun eksik olmayın.İnşallah arıyorum bakalım bulucaz Allahın izniyle .. Ertuğ kardeşim valla bulıyımda güzel bi uygun araç 75 veya 90 ayırt etmicem walla![]()
Geçmiş olsun Çağatay, kaskoyu ihmal etme.Ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri