Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
54 sonuçtan 21 ile 40 arası

Konu: Çok acil satılık orjinal 17" T-Jet jantı

ONUR AKALIN
    Onur.t-Jet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 38

engin kardesim varsa 900e orjinal sıfır lastikli t jet jantı linkini verde bakalım ben bulamadım baktım.

Ertuğ Torun
    T-jet uzmani Romeo_er2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    06 GTR 52
    Edilen teşekkür: 1032

kusura bakma ilanını kirletmek amaçlı değil ama bu aralar nedense birsürü t-jet jantı dolanıyo piyasada..replika düşünceleri dolanıyo aklımda..jantın içine fiat yazısını basmak çok kolay bişey..adamlar oz jantın replikasını yapıyolar..ki ben 2 ay önce 600 e almıştım t-jet jantlarını sıfır gibi..heralde oda replikaydı..sattık gitti sonra.
    06 GTR 52

-Crossfit-
    Forging Elite Fitness

Enis Büyükbayrak
    enis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yağmur Gri
    Edilen teşekkür: 4

ertuğ t-jet jantının 17'inç lik replicası yok piyasada bende yaklaşık 1 senedir araştırıorum bu jantı.piyasada dolaşıo dediğin vede senin aldığın jantlar ile ilgili bi yorum yapamam tabiki. fakat bu jantları 2 takım getirdi arkadaşım ve direk manisadaki hayes lemmerz jant fabrikasından çıkma onun yazıları barkodu vs hepsi var jantın üstünde.fıat yazısını da bu jantın üstüne basmak o kadar kolay değil ve replica jantıda biraz bu işten anlayan biri hemen anlayabilir orjinali ile arasındaki farkı.bu janttan ben kendimede aldım replica olsa ben kandim takmam ztn.piyasadaki ve senn jantlarını karşılaştırmak için yazmadım bunu sadece bu jantın replica olmadığını anlatmak istedim.teşekkürler..

Emre ÖRDE
    saxas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Plaka
    35F4881
    Edilen teşekkür: 1

bende linea araba var punto ile bijon aralığı farklı bu jant olur mu?
    LINEA 1.4 16V TURBO EMOTION 6AB ABS ECC 16'' AJ ESP & CuriseControl

Mehmet Özcan
    Basın-Yayın Sorumlusu femoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    YMS
    Edilen teşekkür: 7336

Emre arkdaşım evet olur ..

Ertuğ bunun replikası şuan için yok alsa dahii içine fiat diye yazmak yürek ister .. replica oz da oz yazıyormuydu

serdar mumcu
    sersev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 96

bu eger orjınal jant ıse faturası olması lazım faturası varsa eger bır arkadas talıp olucak?

MERT DEMİRÖREN
    Raistlin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Plaka
    16 DM 388
    Edilen teşekkür: 114

arkadaşlar nası yok yapmayın allah aşkına....isteyene izmirden getirteyim 700 liraya...daha yeni çıktı izmirden gelio mallar...birebir aynı hiç bir fark yok içinde fiat da yazıyor.

serdar mumcu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

bu jantların orjınal olma ıhtımalı sıfır

eger orjınal ıse fatura ıbraz edın arkadasım

fıat 1500 satıcak sız 600 700 e

orjınal jantlar ıse tek ıspatı faturasıdır kım uretmıs kimden alınmıs anlarız

serkan kabasakal
    Sean_Constantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 32

Alıntı sersev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu jantların orjınal olma ıhtımalı sıfır

eger orjınal ıse fatura ıbraz edın arkadasım

fıat 1500 satıcak sız 600 700 e

orjınal jantlar ıse tek ıspatı faturasıdır kım uretmıs kimden alınmıs anlarız

+1

Sertaç Sertaç
    smartmavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 445

orjinal olmamasının dezavantajı var mı? mesela kırılıyor mu bu jantlar ??
    Konu smartmavi tarafından (24/10/2009 Saat 23:31 ) değiştirilmiştir.

Enis Büyükbayrak
    enis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yağmur Gri
    Edilen teşekkür: 4

ya arkadaslar her orjinal malın faturası olucak diye bir düşüncemi vardır.Faturası olmayan mal orjinal degilmidir.İlanlar kısmına girinde bi bakın bakalım satılan kac tane ürünün faturası istenmiş yada bu şekilde saçma sapan sorgulanmış..Ayrıca siz neye dayanarak bu ürünün replica yada orjinal olduguna karar veriyosunuz.Aranızdan kaç kişi gelipte gördü ya jantları boş beleş yorumlar yapmayın.Oturdugunuz yerden jantları görebilme/hissedebilme gibi insan üstü bi gücünüzmü var? istisnalar haricinde,Her uygun satılan mal sahte olucak diye birşeymi var.kaç kişi bağlantılarım var sadece bu siteye özel bu fiyatlar die ilanlar açtı onları nie sorgulamadınız.burda herkes bilio seviste herşeyin daha pahalı olduğunu aynı ürünün dışarda çok daha uygun aldığını,adamlar bindirio fiyatı.sen zannediomusunki fiat bunu 1900 alıo 2000e satıo.bunu en fazla 300-400tl ye alıo belkide daha aza.mantıklı düşünün.Bunu kaç kere anlattık.Biz esnaf degiliz.Bu iş ile ugrasmıyoruz.Sana fatura cıkaramam.Ben sadece kendime arkadasımdan rica ettim ve 1senedir bekliyorum.Çocuk 1takımda fazladan getirmiş ve arayanların ihtiyaçları varsa uygundan ihtiyaçlarını gidermek için ilan actık.Tır bazında alıp sattıgını da söyledik.Ben gidip adamdan senin için aldıgı 500 tane jantın faturasınımı istiyim.??jantın bütün bilgilerini hangi fabrikadan çıktığını( Hayes Lemmerz Inci Jant Sanayi A.S. ) yazılarını vs hepsini yazdık fotolarını koyduk bunları gözününde bulundurursun alıp almıcağına karar verirsin gelirsin görürsün karar verirsin.almıosan almassın adam zorla satmıo..Merak edenler acıp okusunlar.Eger almıcaksanız satışı baltalamayın.Gelin görün bakın begenmiyosanız almayın kardeşim.Biz bu jantı sattık onurda elinde olmayan sebeplerden dolayı tekrar satıo.kimse kimseye zorla mal satmıo.Almak isteyen varsa gelip görsün jantı sonra yorumunda bulunsun.yada olması gerektiği gibi özelden mesaj atar merak ettiklerini sorar işine gelmiosa teşekkür eder kapatır.bu ne yaaa..Eger almıcaksanızda alacak kişilerede bu yorumlarınızla engel olmayın!! servisten almak isteyen gider basar 2000tl yi faturayıda alır takar jantını işine bakar bu kendi kararı kimse karışamaz.replica almak isteyenlerede temin eden arkadaşlar varmış ondan istesin.Ayrıca jantlar onur un jantları...
    ayıp ya valla ayıpppp..

Arda BULUT
    ABNEW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 4298

Konu ilan konusu olduğundan gereksiz yorum yapmayalım arkadaşlar.İlanla ilgilenmiyorsanız yorumda bulunmamak en doğrusu,

Ürünle ilgili her türlü sorumluluk alıcı ve satıcıya aittir...

ONUR AKALIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Standart jant

enis kardeşim canını sıkmaya degmez hic ugrasma bunlarla 850 milyon için bunlarla ugrasamam ben 850 lirayı veren alır jantları yoksa ben ztn yeni kasa puntoyu bekliyorum illaki araba alcam takarım arabama bakarım keyfime...

serdar mumcu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konu ilan konusu olduğundan gereksiz yorum yapmayalım arkadaşlar.İlanla ilgilenmiyorsanız yorumda bulunmamak en doğrusu,

Ürünle ilgili her türlü sorumluluk alıcı ve satıcıya aittir...
    moderatör arkadaşım.bende dedımkı faturası lazım faturasını ıbraz etsın dedım

Faturasız sıfır mal olmaz

faturasız sıfır mal hırsızlık olur ıcralık olur yada replika olur

satan arkadaşlara
    ayrıca benım anlamadıgım sey neden bu kadar rahatsız oldunuz satan arkadaşa sadece fatura sordum faturan yoksa faturam yok desın bızde anlıyalım yorum yapmayalım

baskada yorum yapmyacagım

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Serdar, bu bölüm zaten üyelerin kullandıkları ya da kullanmadıkları ürünleri sattıkları bölüm.Zaten satılan şey genelde kullanılmış ve amatör satıcıdan olmakta.Yani firmanın ürünleri için kampanyalar bölümü kullanılmakta.Dolayısıyla bu bölümde satılan malların faturası genelde olmaz.Artı birşeye faturasız diye sahte-replika demek üye arkadaşımızı da rencide eder,

Ben tabiki sahte mi değil mi bilemem yorumda da bulunamam, sen de faturasını görmek isteyebilirsin bu da çok doğal ama sonuçta burası ilanlar bölümü, sen faturalı mı diye sorarsın ürün sahibi de faturasız der ve sen de almazsın.Bundan sonrası için yukarıdaki yorumumu yaptım ve yineliyorum aynı şekilde...

16. Bu mesajı için 3 kişi ABNEW'ye teşekkür etti:

serdar mumcu
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı ABNEW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Serdar, bu bölüm zaten üyelerin kullandıkları ya da kullanmadıkları ürünleri sattıkları bölüm.Zaten satılan şey genelde kullanılmış ve amatör satıcıdan olmakta.Yani firmanın ürünleri için kampanyalar bölümü kullanılmakta.Dolayısıyla bu bölümde satılan malların faturası genelde olmaz.Artı birşeye faturasız diye sahte-replika demek üye arkadaşımızı da rencide eder,

Ben tabiki sahte mi değil mi bilemem yorumda da bulunamam, sen de faturasını görmek isteyebilirsin bu da çok doğal ama sonuçta burası ilanlar bölümü, sen faturalı mı diye sorarsın ürün sahibi de faturasız der ve sen de almazsın.Bundan sonrası için yukarıdaki yorumumu yaptım ve yineliyorum aynı şekilde...
    bende bır alıcı olarak sordum faturası varmıdır dıye arkadas faturası yok dıyecegıne baska yorumlar yapdı bende orjınal degıl dedım bu yorumuda yapmak en buyuk hakkım

neyse konuyuda uzatıp hem arkadasların satışını hemde sızı alı koymayayım

kolay gelsın

Arda BULUT
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok

Ben de onu diyorum zaten Serdar, yorumum genele yönelikti.
    Fatura isteme hakkın tabiki var, hatta istediğin şeyi de sorabilirsin ama faturasız diye kimse ürüne sahte dememeli.Faturalı ve sahte de olabilir ya da faturalı ama kullanılmış.Ürünü ve sahibini bilmeden yorumda bulunmak ürün sahibini rencide etmekte.Bu yüzden ilanla ilgilenmeyenlerin yorumda bulunmaması en doğrusu...

serkan kabasakal
    Sean_Constantine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Titanyum Gri
    Edilen teşekkür: 32

Alıntı Onur.t-Jet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    enis kardeşim canını sıkmaya degmez hic ugrasma bunlarla 850 milyon için bunlarla ugrasamam ben 850 lirayı veren alır jantları yoksa ben ztn yeni kasa puntoyu bekliyorum illaki araba alcam takarım arabama bakarım keyfime...

Kardeşim jant'ın fiyatına laf eden yok zaten tabi ki ne kadar sıfır alıp hiç kullanmamış olsanda fiyat'a etki edecektir kimse kimsenin jantı'na replika'da demiyor sadece insanlar malı aldıktan sonra pişman olmaması için ek olarak varsa bir fatura veya (seri numarsı'nı)da eklesen daha mantıklı olur hiç sıkıntı çekmezsin...

ONUR AKALIN
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Rock Siyah

Jantin faturasi yok arkadaslar bende enis kardeşimden aldim jantin üzerinde seri numaralari ve gerekli olan hersey yaziyo isteyen jantlari orjinalmi değilmi diye servisede baktirabilir.

Mert Karaca
    Stalker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 135

Jantın yanında fatura demek +%18 demek, normal yollardan satılarak alınmadığı belli.
    Ayrıca jantın tartılması da orjinalliği hakkında fikir verir diye dşünüyorum.

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon