seri 2 üretimdeki şanzıman 5 ileri değil miydi? yani benim aracımdan biliyorum ama bu altı ileri. hatam varsa düzeltin sadece soruyorum.
Printable View
seri 2 üretimdeki şanzıman 5 ileri değil miydi? yani benim aracımdan biliyorum ama bu altı ileri. hatam varsa düzeltin sadece soruyorum.
SERİ 2 ÜRETİMDEKİ ARAÇların bir kısmı 6 vitesdir 2007 modeller seri 2 üretimidir 2007 den sonra zaten kronik hatalar kalktı çoğunlukla.
Zaten bugün galericiler beni çıldırttılar allah kimseyi galericilerin eline düşürmesin arkadaşlar still paketli aracımı 21000 e çektim daha indirmeyeceğim 2-3 gün sonra da astmaktan vazgeçeceğim alan olmazsa çünkü bravonun sahibi arkadaşı da bekletmek istemem o da kendi işinin olmasını istiyor dolayısı ile mahçubiyet yaşıyorum sınırları zorlayarak bu fiyata vereceğim düzgün eli kulağı yernde bu fiata emotion yok arkadaşlar dinamiği bile bu fiytın üstünde artık söylenecek son noktadayım.
whalla ben de seri 2 2007 ve sonrası araçlar için diye biliyorum funları bilemeyecem ama kronik sorunları olmadığını söyleyebilirim.
ya okumaktan gözümün feri gitti narkozu fazla kaçırdım zaar :) abi araba ilanına bakıp başka bi konuya geçecektim 1 saattir bu konunun içindeyim :)yatırım olayları dikkatimi çekti, ama para olmadan neyin yatırımını yapacam ki daha arabanın taksidi bitmemiş ooof of
Arkadaşlar yarın aracımı Bravo T-jet 1.4 120 bg ile takaslıyorum araç 47000 km de olup 2008 model ve garanti kapsamı dışında kalmış fiyat servisinde bakım yapılmadığı için ancak herhangi bir problemi yok benim aracın üstüne 3000 lira veriyorum artık bi lpg ciye de gitmek gerekecek bildiğiniz saygın iyi bir usta var ise memnun olurum.
Hayırlı uğurlu olsunnn...
saolun varolun