Mercedes değil o merco.
Printable View
Mercedes değil o merco.
Arkadaşlar mercoyu yatırımlık aldım buraya yazamadım ama değerinin 2 misli eder bir arazi ile takas ettim şu anda oldukça kar getiren bir işe girdim 2 sene sonra bi dublex daire alabilecek kadar param olacak merco ile gezersiniz ancak 5 ay kullanan biri olarak size şunu söyleyeyim altınızdaki aracın prestijini heryerde hissediyorsunuz.
Ben ortalama bir sitedeoturuyorum sitedeki insanların bakış açıları değişti nedense çocuklar başka arabaya yaklaşmıyorlar hep benim arabanın başındalar sonra dedikodumu falan yapıyorlar insanlar bayaa rahatsız oldum muhiti değiştirmeden arabayı lüks yapmayacaksın bunu anladım zaten ticaretle uğraştığım için oldukça iyi bir yatırım yaptım. arazi takasına girdim bunun karşılığını da 2 seneye kadar görürüm herhalde.
Ha bu arada bluefiency c 180 k alan bir çok insan neden arkadaki yazıyı c 220 diye değiştirir onu da anlamış değilim c 220 alacak paran yok ise prestij istiyorsan çakma prestije ancak insanlar güler trafikte de polis yakalar ise bir güzel öper ben o yazıyı değiştirenleri çok gördüm genelde sonradan görme sosyeteye yeni girmiş arkadaşların işi alınan alınsın :)
Bunları düşününce yine kendimi iyi hissediyorum hiçbirşey kaybetmiş değilim üstüne üstlük aracı sattığım için kaskodan 1000 tl ye yakın geri ödeme aldım. sigorta ile beraber.
Bu arada evim halkalıda ancak gece vakti bir iki kere tem e girerek bahçeşehire gitmem gerekti saat 10 civarı gece nedense bazı amcalarımız tam gişe çıkışlarında durduruyorlar lüks arabaları bunu da anlamış değilim sadece lüks olanları durduruyorlar. Neyse anlayan anladı türkiye gerçekleri :)
Forumdan uzun süre uzak olduğum için yazamadım bunları hayat hikayesi gibi yaw :)
okutarak sizi yorduğum için özür dilerim.
Hakan bey yanlış anlamayın ama farklı düşüncelerle Farklı işler yapan insanları herzaman takip etmişimdir Bende iyi bir yatırımcıyım ve bu işi 15 yaşından beri en azından ailemi yönlendirerek yapıyorum Bizim takas mevzuundada dün Nuri abi benimle bu yüzden konuşmak istedi sanırım...Sizide o mercedes mevzuundan beri takip ediyorum desem yeridir yazdıklarınızla asla yorulmam bu hikayeler bizim için herzaman gerekli en azından benim için... Çok teşekkür ederimm Şu bravo işi olursa sizinle gerçekten yüzyüze görüşmek isterim Hayırlı ve Bol Yatırımlı Günler...
Ne demek bekir bey bende sizlerle tanışmak isterim elbette herkesin bi hikayesi vardır.
Yanlış anlaşılacak tek şey ben ayrıntıya girerim ve direk sözlerimi yumuşatmadan konuya dalarım bu da birilerine garip gelebilir. Aslında mercodan hiç bahsetmeyecektim ancak 250 euro indirimi kimseye yapılmadıgı halde ben peşin para ile yaptırdığımı anlatmak için yazmıştım ötv indirimi esnasında hiçkimse cesaret edemedi parasını koymaya ailemden bi ben cesaret ettim 5 ay 5000 km gezdim ve aracı karı ile birlikte sattım üstüne üstlük bunu yatırımlık diye yazmıştım bana gülmüşlerdi forumdan :)
tabii gp takası benim için iyi olacak çünkü çok yol yapan biriyim altımda güçlü bir araç olsun isterim.
Zaten hep tanıdık ve sosyal çevre etkisi ile güzel olaylar oluyor bunlar birbirimize verdiğimiz saygı sevgi çerçevesinde yaşamak çok güzel mesela en samimi oldugum arkadaşım bu forumdan yerliplaka nickli akın arkadaşım hergün araşırız muhabbetimiz vardır.
Cevaplarınızın net olmasıda beni etkileyen ayrı bi nokta oldu zaten... Güç konusuna gelince, Araç yazılıma tamamen ayak uydurdu 120 lik bravolarla çok rahat kapışıyoruz Fethiye içinde hadi diycek 1.6 bi araç göremiyoruz açıkcası canımız sıkıldı... :)
Trafikte seyrederken her 10 araçtan 1-2 si GP yanılmyorsam o kadar çok var ki ama bravoya çok az rastlıyorum gp nin oldukça çok tutulmasının sebebi düşük vergi ve az yakan bir motorunun olması bu da kullanıcıya cazip geliyor. Bravo malum 45 000 liraya vurmuş emotion fiyatı acaip uçmuşlar performans olarak da karşılar mı biliyorum Ama GP sinden memnun olmayan yok gibi kime sorsam memnun Bravosu olan biri ile hiç karşılaşmadım tanıdık yoksa soracaktım emin olmak için umarım hata yapmıyorumdur. Golf alacaktım ancak içi çok dar diye hemen vazgeçtim bravo sanki daha ferah ve teknolojik duruyor.
Sizin izlenimleriniz nelerdir mesela 145 bg e chiplenmiş alacağım araç bu nasıl bir etki eder normal seyir halinde istanbul trafiginde fazlaca yakıt sarfiyatı olur mu?
Bu arada 9 sene sonra emekli olacağım ve direk fethiyeye yerleşeceğim yıllardır aklımda bence dünyanın en güzel yeri. Arazileri de hep ingilizler parsellemiş. :)
Golf sahibi bi abimizde var wv yi çok sevmeme rağmen ufak segment araçlarına ısınamadım Bravo güzel bi tercih biz bravo çıkmadan ilk haberleri duyulduğunda araştırmıştık pist için iyi bir araç bulalım dedik Bravoyla aynı dönemde çıkan araçların bence en iyisi...
Bir de wolksvagen gurubunda herşey extra adamlar utanmasalar araba diye 4 tekerlek verecekler mesela en basitinden hala abs fren standart değil araçların tasarımları italyan araçlarınla aşık atacak cinsten değil yok metalik boya fark alırız 900 lira gibi rakam fark yazarız falan bir de satıcılar burunlarından kıl aldırmıyorlar geçende gittim de arabaya girdim çıkmam bir oldu almam dedim ben bu arabayı yaw nefes darlığı çektirir GP den bile küçükdü içi kalitesine bişey diyemem ama bi italyan dizaynı bambaşka bişey. Grande puntların tasarımı çok güzel bir de yeni gelecek evo için bayaa güzel şeyler yazılmış. Bir yandan acaba oluyor insan 1.6 mj geleceğni bilsem belki beklerim sanırım ama kimbilir kaç para ile çıkacak yeni araçlar herzaman pahalı oluyor. Bravo ile malzeme kalitesi açısından çok fark olacağı kesin. bence polo = GP Golf = Bravo yanlışım var ise düzeltin. :)
not:1.6mj de gelecekmiş evo ile fiyat konusunda bilgi de yok
ben gp evodan pekde ümitli dğeilim ama hadi hayırlısı eğer 1.6 gelirse Alıcam arabadan vazgeçer onu alır o ön tamponu komle söker full bodykite girerim :D başka türlüde binmem :) golf = bravo konusunda aracın görüntü şehvetiyle karşılaştırcaksak sadece sciroccoyla anca karşılaştırırım o durumdada scirocco alır :Dyani budurumda Bravo Golf'den öte Sciroccodan ziyade :D
Yanlış anlamayın ama Fiat'a binerken VW'ye laf atmak bence biraz komik olur, ben şahsen 40.000+ tl civarına çıkınca "bravo" yerine o kadar çok seçenek görüyorum ki, özel indirim felan olmadıktan sonra (koç grubu gibi) çok cazip değil.
Tamam dizel 120hp motor güzel ya da 150hp turbo benzinli canavar da çok yaksa bile cazip ama onun dışındakiler bence o kadar değil. Ben şahsen 2 ayda bir servise gitmekten bıkmaya başladım (allahtan uzatılmış garanti var) 45.000 lira verdikten sonra en azından servise abone olma ihtimalinin daha az olduğu markalara giderdim :)
Bu arada Golflerde abs standard olması lazım, ayrıca arka süspansiyon sistemi de bağımsız tipten. Bu arada ben de bravoyu beğeniyorum hatta araba değiştiren bir arkadaşıma da tavsiye etmiştim çünkü içi felan dolu duran donanımlı bir araba ama peugot'dan servis manyağına dönen arkadaşım sorun çıkartır mı diye soruncu "hayır" diyecek kadar güvenemedim araca :(
Geçenlerde bakım için servise gittiğimde bravo'yu inceledim servisteki arkadaşım bravonun çok iyi çıktığını hiçbir kronik sorun çıkmadığını süspansiyonunun çok iyi olduğunu söyledi benimde çok hoşuma gidiyor bravo
güzel yorumlar bunlar umarım iyi çıkar
Biz gp ile yaşadığımız hiç bir sorunu bravoda yaşamadık Ben gp yi daha çok seviyodum ama onda daha çok emeğimiz vardı sanırım bu yüzden gecelerce sabahlayıp onu piste hazırlamaya çalıştıktan sonra ayrılmak zor oldu... Ardından 207 aldık sonra ise bravo hiç biriyle gp ile oynadığımız kadar oynamadık bütün araçlarımızda sabit olarak yazılım vardı alınır alınmaz yaptık yaptırdık 207 de güzel bi araç yada pejo serisi diyelim ama bravonun yanında pekde iyi sonuçlar alamıyoruz :) helede kendine çok güvenen 308 ler pistde tepelenince :) O sevinç paha biçilemez... :)
Arabadan yatırım aracı olur mu hiç?mercedesi görmeden inanmam.
ilan konusu nereden nerelere gelmiş. hayretler içinde takip ediyorum.
Kesinlikle başlığı değiştirsek faydalı bir konu haline bile gelebilir :)
Bu takas işi bankanın iş güzarlığı nedeni ile yatmıştır.
Ben dinamic bravo buldum 26.500tl ye onu almaya gideceğim her halukarda alacağım araç satılır satılmaz sorun değil ancak krediye girmeden almak istiyorum o yüzden fiyatı biraz daha düşebilirim. Özelden ilgilenen var ise görüşelim.
Hakan bey sizi emotionla görmek isteriz.
Aracın km'si 10500 olarak yazılmış ilanda.Düzeltmenizi öneririm sonradan sıkıntı olabilir sadece km'ye bakıp ilanın diğer kısımlarını okumayanlar için.