Alıntı Erdem Bozdağ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkesin malı kendine göre kıymetlidir.Sen tanesine 80 isteyebilirsin.Biz buna fazla dediğimiz zaman hemen böyle sert bi açıklama yapmana gerek yok.Modifiye konusunda bilgime güvenirim.Yıllardır içindeyim.Ben herkese çin malı alın demiyorum ama senin gibide paran yoksa arabaya binme demem kimseye.Bu bir zevktir ve bütçeyle alakalıdır.Ama çin jant taktı ceseti asfalttan kazındı diye bir şeyde duymadım görmedim.Çin malı jantlar daha kolay eğilebilir daha kolay soyulabilir ama bu öncelkle kullanıcı faktorune bağlıdır.İstedikten sonra en baba jantta eğrilir.Herkes en iyi jantı takmak ister en iyi şeyler yapmak ister ama malesef herkes gelirine göre uygulayabiliyor bunu.Umarım stediğin fiyata satarsın.Daha fazlada uzatmıyacağım.

Umarım anlatabilmişimdir.
peki kullanmaya devam edin 20 mılyarlık 30 mılyarlık arabaya binin sonrada butce dıyıp çin malı jantlar ıle gezmeye devam edın sonra da kullanıcı faktörü demeye devam edin...

300 400 tl ye aldıgı 3 5 yerınden kaynaklı agzı burnu egrı jantlarla yola cıkacak sonra bir kaç kısnın canına musaallat olucak su an pıyasadaki satılan ıkıncı el jantların hepsınde kaynak var hemde en az 2 3 yerınde çünkü hepsı çin malı ama sen dıyosunki butce olayı neyse bu konu uzar gider hayat tecrübeden ıbaret bırgun bır yerde bu durum umarım karşına cıkmaz