arkadaşlar bende arabamı satıyorum. haberiniz olsun..
ilan şu anda aktif değil fakat ilan kodu: 15596399
aktif olduğunda sahibinden.com'dan bakabilirsiniz...
arkadaşlar bende arabamı satıyorum. haberiniz olsun..
ilan şu anda aktif değil fakat ilan kodu: 15596399
aktif olduğunda sahibinden.com'dan bakabilirsiniz...
Sahibinden.com ilan no: 10197359
Kendi aracım ,çok temiz.Değişeni,boyası yok.
buluşmaya gelmeden araç satmak yasaktır![]()
Arkadaşlar merhaba ben de daha yeni üye oldum foruma. Ben de punto almaya karar verdim. Satmak isteyen varsa, görüşebiliriz
Arkdaşlar bu arada kirkkaledeyim. Kirkkale ve civarinda ariyorum
Konu anvil tarafından (29/07/2009 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood
2007 Model Mango Turuncu Satılık. İlgilenirsen hem forumda hemde aşağıdaki linkteki ilanda resimleri var.
Tofaş - Fiat > Punto > Grande 1.3 M.jet Active > 2007 Model 46.000 Km'de 1.3 Multijet Avtive Mango Turuncu #15717446 - sahibinden.com
arkadaşım ben de satıyorum arabamı ufak geldiğinden dolayı 2006 model 1.4 fire dynamik+ MAM çelik jant +Sıralı sistem LPG + vuruğu en ufak bir kusuru yok.Aracım Siyah renk düşünürsen fiyat :19.750-TL diyorum tel: 5067623822
merhabalar...uzun süren uğraşlarım sonucu artık bende bütçeme göre bir punto buldum ve aldım...1.4 fire active 77 beygir egzotik kırmızı 2008 model 11500 km de cok temiz bir tanıdık arabası buldum ve sağolsun fiyatta da kolaylık gösterdi ve artık bende bir puntocuyum...arabayı alır almaz hemen bir uzun yol yaptım...adana ya kactım ankaradan...ortalama 100-110 km ile gittim ve km. basına 21 Kuruş yaktı...zaman zaman klima da acıktı...acıkcası biraz daha uygun yakmasını bekliyordum ama beni tatmin etti...simdilik arabanın tek eksiği kalkışlarda cok atik olmaması ve uzun yokuslarda biraz zorlanması...
ama genel itibari ile cok beğendik eşimle...ilgilenen ve yardımcı olan herkese cok teşekkür ederim...iyi günler...
Konu ABNEW tarafından (11/08/2009 Saat 14:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: Lira Kuruş olarak değiştirildi
Hayırlı olsun Önder, yeni kullanılan bir araç ve yaklaşık 6lt/100km lik bir değer.Bence oldukça iyi...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri