100 wattlık bişey okadar da etkili değil dışarıya vermiyor. ama içerdeki etkisi büyük camları titretiyor![]()
100 wattlık bişey okadar da etkili değil dışarıya vermiyor. ama içerdeki etkisi büyük camları titretiyor![]()
Yok artık aga naptın yaa camları titretiyor falaniçerdeki anfi 25 watlık aga 100 değil 100 watlık anfiyle 38'' lik baslar deteklenir
Şikayeti olan arkadaşlara önerim basın içini söküp içerdeki hoparlörün kabloloarını kesin 4 tane kablo var mavi - yeşil mid bas için, kırmızı siyah bass için kırmızı siyahı kesin ucuna ek yapın 30 luk bir basa bağlayın ses mükemmel olmasada eskisinden çok daha iyi bas vuruyor.
Ben yaptım keşke yaparken resim çekseydim bende 38'' kicker bağladım ve çokda mükemmel bir ses veriyor![]()
İçerdeki Hi-Fi ses sistemi ancak bu şekilde güçlenir. Küçük bir anfi dahi koysanız o anfiyi kaldıracak elektrik tesisatı çekilmesi zorunlu.. Sırf elektrik kablosu çekilmesi bile uzun sürer ve her yer sökülür.
Canını yirim kardeşimTamam 100 watt ya senden kıymetlimi
Anladım ben de içindeki anfiden bahsettim aga açtım içinide ordan biliyorum 25 w yazıyor. 100 Wat olayıda ulaştığı güç (P.M.I) tür mutlaka. Dediğim sitili sende denersen 30 luk bassla sesin nekadar güzel geleceğini görüceksin.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri