Hmm tuş takımı lazımsa var abi elimde sisler için tuş takımı 150 lira fiyatı abi. Senin iş yeri nerde?
Hmm tuş takımı lazımsa var abi elimde sisler için tuş takımı 150 lira fiyatı abi. Senin iş yeri nerde?
iş yeri rüzgarlıda mehmetin orayada gelirim akşam 7 gibi sorun olmaz ama fiyat yüksek geldi nerderyse servis fiyatı diyebilirim yinede ilgin için teşekkürler
Servis deme yaa.. Sıfır sis tuş takımının fiyatı 284.00 lira ben daha yeni sordum ona görede araştırıp fiyat çıkarıyoruz. İstersen servise tekrar sor fiyatınıSonuçta alacağın parça yan sanayi yada fason bir şey değil orjinal parça alıyorsun. Fiyat araçlarının iç aksamlar plastik takımları falan gerçekten çok pahalıdır yani!
Bu arada Mehmet bey ve ben ayrı çalışıyorum Mehmet bey geçen kargo konusunda yardımcı olmuştu saolsun.
Konu ferojan tarafından (09/07/2009 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.
yanlış anlama iddalaşmak iççin yazmıyorum sisleri serviste taktırdım tuş takımı fiyatıda 220 tl indirim yaptırmadım daha birde oto ünlü gibi yedek parçacılardan dahada uygun alınacağını düşünürsen çıkma için yüksek fiyat ama ürün senin fiyatı tabiki sen belirleyeceksin ama daha makul fiyat yazsan daha rahat satarsın zaten müslüm beyde yazmış sana fiyatların yüksek olduğunu ama beni kesinlikle yanlış anlamanı istemem kusura bakma
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri