angel eye farlara xenon da uygulayacaksan çok kötü aydınlatma elde edersin.merceklerini değiştirmek şart!
Herkese selam yaz tatiline çıkmadan önce farları değiştirmek istiyorum... krom angel düşünüyorum ankarada fiyat verebilecek kimse varmı teşekkürler..
angel eye farlara xenon da uygulayacaksan çok kötü aydınlatma elde edersin.merceklerini değiştirmek şart!
kendi merceği kötü diyorsun yani?
hele bide xenon tak sağ taraf uzayı aydınlatıyo nerdeyse çok yukarı kalkıyor ne kadar ayarlatsanda biçimsiz oluyor.karşı taraf sürekli sellektör yapıyor en aşağıya alsanda.farı açtırıp PİYASADAKİ EN İYİ MERCEK D2S MERCEĞİ takmak en iyisi.
Kardeş işin ehli biri sorun çıkmadan ayarlayabilyor. Benim araçtada ilk takıldığında biri havayı biri yolu gösteriyordu ama ayar yaptırdıktan sonra ikiside ok gibi milimetrik ve simetrik duruyor. Tavsiye ederim gerçekten özellikle geceleri çok hoş çok farklı bir hava katıyor. Ben de xenonla beraber kullanıyorum, zaten xenon bağlatmıcaksan da angel için acele etme ikisini bir arada tak yoksa eski ampullerle yolu göremezsin.
Daha önceki konulardan okudugum kadarıyla far ayarı için motor takılıyormuş onunla beraber far ayarı sorunu çöer diye düşünüyorum.. öğle olmassa hayallerim suya düşcek gibi![]()
mehmet abi ilgilenecektir bu konuyla![]()
06 GTR 52
-Crossfit-
Forging Elite Fitness
Konu femoli tarafından (08/07/2009 Saat 13:26 ) değiştirilmiştir.
bu konuyla ilgili yardımcı olabilirim
Bende de var ve aşırı derecede memnunum şiddetle tavsiye ederim.Ne farda nede ayarında bir sorun var .
bende de angel + xenon var, biraz ışığı dagıttığı dogru, ayar yaptırdım ama orjinal far kadar verim alamadım tabii, araca yakısıyor ama, bence değer...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri