Üzerindeki orjinal lastikler ile 80 bin yapmışsın süper diyorum.Benimde arka lastiklerim orjinal B250 ve arabam 57000 de ama şuan artık son haddindeler bir ara değiştirecem artık.
Araç 80bine dayandı hala orijinal b250 leri kullanıyorm artık değişim zamanı geldi...orj lastik çıkma ve ya 0 da olabilir bir an önce bu işi bitirimek istiyorum...![]()
Üzerindeki orjinal lastikler ile 80 bin yapmışsın süper diyorum.Benimde arka lastiklerim orjinal B250 ve arabam 57000 de ama şuan artık son haddindeler bir ara değiştirecem artık.
15 inç lastikler 155 tl den başlıyor 4 tanesi 620tl eder tabii hayattan daha önemli değil bendeki lastikler de uzatmaları oynuyor paraya kıyıp 4 tane michelin energy alsam şöyle 185/65/15 süper olacak ama aracı taksitle aldık kara kara düşünüyom madii konuları bir de eğer aracını satacak olan varsa yeni lastik alarak ani kararla araç değiştiren ve satanlar forumda bizim gibi arkadaşlara yardmcı olurlarsa seviniriz. Saygılar sevgiler.
Yamalı yamalı geziyoruz ne yapalm öğrenci modundadiğer ilanlara baktım ama aynı ebatta yok satan... ankarada bldiğiniz lastikçi varmı peki?
Utku, ben EDS Otomotiv den Dous (Doğuştan) jant almıştım.Lastik alan arkadaşlarımız da var.Ben memnunum, tavsiye ederim, istersen bir sorabilirsin lastik fiyatlarını.Aşağıdaki linkte bilgiler mevcut:
https://forum.grandepuntotr.com/kamp...o-tr-ozel.html
Bende 35.000 km. yapmış 185/65/15 B250'ler var ama sana kilometresi daha düşük bir şeyler lazım sanırım?
bugun 45bin km de mahvolan bridgestonları çıkardım. öyle bir lastikdiki hem balon yaptı, hem balonlarından patladı, orasına burasına civi girdi, en ufak yoldaki bozukluklarda arabayı beşik gibi salaldı, gereginden fazla gürültü yaptı. yaptıda yaptı arkadaş ne dandik bir lastikmiş anlamadım gitti.
onun üzerine lastikleri çıkardıktan sonra forumun üyesi bir arkadaşın michelin energy orjinal gp lastiklerini (önler 1500, arkalar 3000 km yapmış) aldım,
iki lastik arasındaki farki size anlatamam, michelin in yaptığı lastikler havalı tekerse, bridgestone unkiler dolma tekerden daha kötü bu şekilde anlatılır belki.
grande puntomun sürüşünden tamda nefret etmeye başlamışken bu lastiklerle bugün yeniden sevdim. tek diyeceğim bridgestone b250 denen uyduruk lastikleri değiştirin bence iyi olur.
benimde 50bin oldu.
lastik fiyatları ucmus halde.
kampanya bilen var mı? ve tavsiye edebilcegi model marka?
Arkadaşlar b250 den memnun olan yok mu hiç? Bende de aynı lastik var bana hiç tuhaf gelmiyor normal işini yapan bir lastik, benim mi beklentilerim çok düşük acaba?
Ebatları Varsa Bridgestone Turanza'yı Tavsiye Ederim.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
dunlop a 130
pirelli ye 105 dediler bugün
Arkadaşlar bende sadece 100 km yapmış 185/65/15 H88 Brıdgestone Turanza Er300 marka 4 adet lastik var..Üzerindeki mavi ipleri,konrol noktaları ve yanaklardaki lastik çıkıntıları duruyor...O kadar yeni yani...Fiyatı 450,00 tl
İlgilenen arkadaşlara duyurulur......
Buyrun Resimler ;
https://img527.imageshack.us/img527/2474/p1010590.jpg
https://img527.imageshack.us/img527/1774/p1010592y.jpg
mevcut lastikler
175 65 15
farklı ölcüde takmak zararlı olmaz mı?
toyo larda kampanya vardı 100ytl tanesi
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
bende 15" orj. jant oldugu için ebat 185... yoksa standart 175 evet...
herkese teşekkur ederim tavsiyelerinzden dolayı bu hafta sonu baya bi araştırdım. 7 8 yere baktım en uygun yerli petlas ve pirelli. Sanırım 0 alacağım vazgeçtim çıkmadan.. bi daki ay artık tümleyebilirsem alacağım
Nokian H serisini öneririm hem dünyanın en sessiz lastik ünvanına sahip hemde uzun ömürlüdür.
Ozcan Bey, lastıklere 400TL mı ıstıyorsunuz, 450TL mı? bır konuda 400TL yazmıssınız, dıger konuda 450TL ???
https://forum.grandepuntotr.com/ilan...tml#post222299
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
alcak oldugunuz lastiklerin test sonuclarına bakmanızı tavsiye ederim her lastik farklı ebatlarda farklı sonuclar verir marka aynı olsada...
ben b250 lerin ömrü bitince pirelli cinturato p4 aldım. orijinalim 175 idi , 185 aldım. 9 ay taksitle almıştım , taksidi bu ay bitti fiyatını unuttum ama o zamanlar markalı lastikler içinde en ucuzuydu
pirellier b250 den pek matah değil ama biraz daha yumuşak , 175 --> 185 geçişi yakıtı azda olsa artırdı . ama arabanın şekli biraz daha güzelleşiyor , orijinal ebat sanki bisiklet lastiği gibi tuhaf bir ebat.
Granit Gri F.I.R.E Dynamic KP + SP + AJ
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri