Hayırlı satışlar
Merhaba Arkadaşlar,
Bende aracımı satıyorum.2007 Model(2006 Ekim trafiğe çıktı)fire dynamic duologic vites ve konfor paketli(park sensorü,elektrikli bel destek ve priz)Şu anda 16.500 km de.2010 yılı 10.ayına kadar uzatılmış garantisi mevcut.Takas düşünmüyorum.İstediğim rakamda 23.000 TL.(Bebek arabasını ne yaptıysam sığdıramadım) Telefonum da 5324115751.Hepinize sevgi ve saygılar
Hayırlı satışlar
Hayırlı satışlar.
Aynı sorunu bende yaşıyorum üstelik bende ikiz bebek var bebek arabası ne yaptıysam sığmıyor bende tekli koltuğu yatırıp kullanıyorum şimdilik, ama bir süre sonra bagaj yetmiyecek o zamana kadar kullanmaya devam ama siz sırf bu yüzden arabayı satıyorsanız bence satmayın yine de karar sizin tabi hayırlı satışlar, inşallah istediğiniz fiyata satabilirsiniz.
o fiyata satılabileceğini pek düşünmüyorum ama hayırlı satışlar yinede.
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Hayırlı satışlar olsun
Onur ,Sen ne dersin fiyat için.Aklından geçen bir rakam var mı?
yahu sıfırı 25 bin zaten , 3 model düşük bi araca bu parayı veren adamın aklına acırım ?
Hayat herkesi adam yapar , seve seve hemde..
Zincirlikuyu Birmotdan fiyat teklifi aldım aynısına 27.000 TL dediler.Ayrıca teslimatı Temmuzdan evvel yapamayız dediler.2 ayda parayı en kötü faize koysan 800 TL yaklaşık faiz getirir.Hemde 2009 model olacak dediler.Bende 27.800 civarı malolacak araca 23.000 TL fiyat biçtim.Ayrıca 3 model eski değil 2 model eski.(Bu arada sitemize benden daha aşina olanlar bir fiyat belirtirse planlarımı ona göre yapayım)Şimdiden teşekkürler
Araç diezel benzin?
Ben de yeni aldım,
32000'de dynamic dizel dualogic. söylediğin rakamın biraz altı.
Araç benzinli .Bence cok ıyı rakama almışşın.Her bir özelliğin 2.000 TL olduğu düşünülürse yani 2000 active-dynamic farkı,2000 benzin diesel farkı,2000 düz vites duolagic farkı toplamda 6000.Active fire benzinli düz vitesi 16000-17000 arası almış oluyorsun.Harika.Zaten satamazsam binmeye devam edeceğim.
Hocam o mantıkla gidersek işin içinden çıkamayız bana göre aracının hemen satılacak rakamı 20000 tl civarı 3 aşağı 5 yukarı.ama aciliyet varsa takasa girmek istesen 18000 üstü teklif alman bile zor.ha bu kadar azmı eder dersen arabam etmez ama piyasa berbat 20000 e 20006 mondeo trend 40000km de hatasız bir aracın satıldığı ortamda araçlarımız malesef bukadar ediyor.
Hayırlı satışlar... Benım kızın puseti ve 2 el çantası rahatla sığabiliyor bagaja bence baston şeklinde kapanabilen bir puset alsan daha az maliyetli olur.
Fiyat konusuna gelince şu dönemde istediğiniz rakamı hesaplamak imkansız. İndirim dönemi araç yok ve herkes yavaş yavaş ikinci ele kaymaya başlıyor.
Sizden ricam eleştirirken kelimelerimize daha dikkat etmemiz. Sonuçta aracın sahibi arkadaşımızdır ve her ürünün bir alıcısı vardır. Nacizane fikrimdir.
araçın fiyatı aslında normal belki 22000 deseydi insanlar bu kadar garipsemezdi. takasta 18000 lik teklif bile zor dien ağabime saygı duyuyorum ama kesinlikle katılmıyorum.. sizin araç takasta rahat rahat 23 000 eder. hayırlı satışlar umarım en kısa zamanda satarsın.
sayın hocam ben araba piyasasına çok hakim bir insanım bu konuda alçak gönüllü olamıyacağım.benim bu dediğim rakam bile çok iyimser bir rakamdı sıfır araç için gidildiğinde arkadaşımızın söylediği kriterlerde bir araca 23000 veren bir bayiii olursa ben kendi aracımı yakarım bu kadarda iddalıyım.
ben bu forumda yazarken hiç bir zaman emin olmadığım bir konuda yorum yazmam bunuda yazarken baz aldığım örneği aktarayım arkadaşım 1.6 ford mondeo sıfır araç için bayiye gidiyor kendi aracıda sıfır almış olduğu 2006 model focus tdcı trend daha 32000 kmde ve bir parça çamurlukta boya var telafuz edilen rakam 21000 tl yanlış değil 21000 ondan başka ben aracımı daha bu kriz ortamı yokken mazda 2 ile takas için adana ile görüşmüştüm ötv indirimide yoktu 16000 tl saymışlardı yani anlıyacağın ortam bu bence sen 18000 e müthiş bir fiyata satmışsın aracını herkes bu kadar şanslı olamaz.
Bence araba satmanın sırası ve zamanı değil. haziran gibi satışa çıkar piyasa ancak ozaman açılır. Otv ler aşağı çekildii için millet hazırdaki parasıyla soteye çekildi bildiğim kadarıyla mayıs sonunda otv eski düzene girecek. fiyatlar o zaman katlanacak böyle bi ülkede yaşıyoruz işte neyse fiyat arabası abi zorlanırsın son olarakta istediğin fiyatlara sanrooflu olanları ve full paketleri var bilgin olsun. ben araba alıp sattığım için bilirim. Ama inşallah istediğin fiyata satarsın.
Merhaba,
Mondeo'nun 2. elde en cok deger kaybeden arac oldugunu hatirlatirim. Cok guzel arac ama otokoc'ta bile sifir ile kiyasladiginizda 2. elleri cok uygun.
Selamlar
Herkese teşekkür ederim.Uzun süre oldu ama sonunda araç satıldı.Forumda baska bır arabamda olsa aktıf olarak bulunacağım.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri