Bugun ıtıbarıyle arabamı satmıs bulunmaktayım.aracı orjınal halıyle teslım edecegım ıcın, sonradan ekledıgım aksesuarlarını satıyorum.Umarım Ahmet(Ah-MeT) bana kızmazcunku daha once bırkac kez bu sekılde baslık acmıstım.sımdı hepsını bır arada topluyorum.
17" TFT Sword Jant + Accelera Alpha 205/45/17 88W XL (3000km.)
Fıyatı daha once 1000TL yazmıstım.pazarlıksız 800TL vermek ıstıyorum.yanında kılıtlı bıjon takımı, bılezık, flans gıbı aparatlarıda verıcem.resımlerı asagıda;
Gecen sene Nısan ayında Almanyadan getırttıgım, SpeedKıt Marka PowerBox'uda satıyorum.1.3 Multıjet 75HP araclara uygun.bana maalıyetı 232€ + 90TL olmustu.bunuda pazarlıksız olarak 250TL verıcem.faturasıda hala duruyor.resmı asagıda;
Son olarak, 5-6 ay kadar once Mehmet Abı'den(Femolı) aldıgım Angel farlar.kısalarda 8000k. H1 Xenon, uzunlarda da H1 Osram NB mevcut.kırıgı, cızıgı vs. yok.sadece alan arkadasın montaj yaptırdıktan sonra, guzel bır far ayarı yaptırması lazım.onuda 300TL verıcem.
Bu arada arabayı Mayıs ayının basında teslım edıcem.bu aksesuarlarıda, hafta sonu sokecem arabadan.ses sıstemınıde sokunce, cıkan parcaları buraya eklerım.ılgılnen arkadaslar, ozel mesaj yoluyla yada mustafafirinci@msn.com adresınden ulasabılırler...
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
Hayırlısı olsun Mustafa, Boyle daha iyi olmus ilanların toplanmış
en kısa zamanda aksesuarlarını satarsın insallah...
hayırLı satısLar oLsun angeL Lara taLibim bi resmini gormek mumkunmudur...
Konu imdesign tarafından (31/03/2009 Saat 16:19 ) değiştirilmiştir.
Buluşmaya benim arabayla gelebilirsin Mustafa![]()
Mustafa hayırlı olsunmuhtemelen ben kaçırdım ne alıyosun?
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Hayırlı satıslar Mustafa Abi
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
power box in verdiği extra güç yaklasık kac PS ve tork?
enes..
Bi abim Alpin Marka Powerbox'un 17-18 Hp verdigini Söylemişti.Bunu Bilemicem ama.
Hız Felaket Değil Kabiliyettir ...
resımlerı bırazdan eklerım...
yok abı arabayı Mayıs'ın basında verecem.bulusmaya bununla gelıom yıne
saolasın Ozan'ım.aklımda Honda Cıvıc Hatchback 1.8 Sport var ama bakalım.fıyatı bıraz yuksek gelıyor.temız bır ıkıncı el bulabılırsem, ıkıncı el dusunuyorum.arac alma konusunda bu sefer acele etmeyecem.sırket arabası var altımda.en azından bıkac ay arastırmayı dusunuyorum...
urunun detayları asagıdakı lınkte;
Chiptuning: Speedkit! | Germany’s most popular car tuning kit |
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
öncelikle hayırlı satışlar mustafa
honda 1,8 sport idealimi düşünüyorsunUmarım uygun birşey bulursunda benim yapamadığımı yaparsın bizden artık geçtiğini söylüyorlar
Kararsız kalıyorum ...
Hayırlı olsun Mustafa, umarım geride kalan parçaları da satarsın kısa sürede...
Bu arada 17'' jantlar 6.5 değil miydi?
hayırlısı olsun mustafa..
Hayırlı satışlar olsun mustafa fiyatlar çok güzel aynı powerbox'u bende kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.
Hayırlısı olsun mustafa. Kısa zamanda satarsın umarım her şeyi. Box u kuzenime almayı planlıyorum. Kalanlardan da lazım bişe varsa illa ki senden alırız merak etme![]()
tmm kardesım olur.ama daha oncesınde, bu ılanı acmadan daha once Ufuk Abı(batuhan80) sormustu bana box'ı.oncelık onun oldugu ıcın, olmazsa sendeyım![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri