Hayırlı satışlar,
Yalnız arabalar bir yatırım aracı değilidir, öyle olsa alırken verdiğiniz paradan daha fazlasına satmanız gerekirdi![]()
Hayırlı satışlar,
Yalnız arabalar bir yatırım aracı değilidir, öyle olsa alırken verdiğiniz paradan daha fazlasına satmanız gerekirdi![]()
haklısın arkadasım tesekkur ederim yorumun için.
fakat yatırım kelimesi kişiye göre değişir,bankaya para atarak yada ev arsa alarak sadece yatırım yapılmaz.ben arabamın borcunu ödeyerek yatırımımı yapıorum kaybediceğimi bile bile..ama arabamdan para kazanıcağımı ve nerdeyse 3 de 1 ini kazandığımı düşünürsen bankadan daha ii bir yatırım oldugunu anlayabilrsin.özetlersek ben arabamı 20,500 tl ıkıncı el aldım ve suan 19,999 tl satıyorum...bide üzerine şirketten arabam için kazandığım 3 de 1 lik payı koyarsan ne denli bi yatırım oldugunu anlayabilirsin.umarım sölediklerimi yanlış anlamazsın.yani senin sölediğin şeyi herkez bilio ve o riski göze alıo..sıfır arac sahıbı 30,000 tl alıyosa arabasını en az 10,000 tl zararla satıyo..
saygılar
tşk mehmet hayırlısı olur umarım..
Konu onur1907 tarafından (28/01/2009 Saat 17:48 ) değiştirilmiştir. Sebep: Flood. Lütfen forum kurallarını okuyunuz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri