İmkansız sadece biraz zaman alır
şaka bir yana çözmek isteyen çözer bence.Ama tabi abd yanlısı isen çözmek istemessin![]()
bu daha çok abd yanlısı olmakla ilgisi yok. zaten onlar istediklerini başa getirip götürebiliyorlar.
istediklerini götürüyorlar bende o yüzden abd yanlısı olarak belirttim..
Masaya vurmamak demek böyle devam etmesi demek.Ses çıkarmadıkça bi ilerleme kaydediceğimizi hiç sanmıyorum..
baştakilerin seslerini çıkartmıyorlar yada onlar çıkaramıyor bu düzenden dolayı.
Bu düzenin değişmesi gerektiğini konusuyoruz zaten.Böyle gitmez gitmemeli..
düzen deişmeli ama nasılı tartışmalıyız ama büyük ihtimal her rakı sofrasında olduu gibi devleti kurtardığımızla kalıcaımızdan ona da çok gerek yok diorum...
ne yazık ki gerçek bu...
Sende haklısın eren..
Bugün tarihli (30.06.2007) Posta gazetesinde petrol çıkan bir tarla ile ilgili bir haber vardı.. Tarla sahibi sulama suyu için kazdığı kuyudan, ekinlere su vermeye başladığında ortalık petrolle kaplanmış.. Sonra gerekli mercilere haber vermişler. Önce o civardan geçen petrol boru hattının delindiğini düşünmüşler.. Ama gerekli incelemeler yapıldıktan sonra çıkanın ham petrol olduğu anlaşılmış. Yeryüzüne yakın bir rezerv varmış orada..(mekanı hatırlayamıyorum şu anda)
Sanki bu konuştuklarımıza istinaden çıkan şaka gibi bir haberdi...
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri