Alıntı emirr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İkinci el araba satıp 10.000 km garantiyi nasıl vereceğiz? 200BİN km araba 10 Bin km'de 10 kere arıza yapabilir. Onu geçecekler. Piyasanın hareketlenmesi için yapılacağını söylemiş sayın bakan ama bu şartlarda kimse araba satamaz. Diyelim ki adam KM'yi geri yapıyor nabıcaz ömür boyu garanti mi vereceğiz arabaya? Çok saçma bence tutmaz bu fikir.. Garantiyi arabasına isteyen verir isteyen vermez. 200BİN km arabanın neyine garanti vereceğiz ya hu, köşeyi döner baskı balatası biter, öteki köşeyi döner enjektörü arıza yapar
usta siz yine 200 bin diyorsunuz ben 200 metre garanti veremem sıfır araba değil ki bu ben yıllarca taş gibi kullanırım sonuçta malzeme yıpranıyor bi yerden arıza vermesi gayet normal bişey

bide şöyle bi durum var ben aldım aracımı 2015 mayıs ayında alır almaz baskı balata değişti akslarda hafif boşluk vardı ama önemsizdi ertesi yıl daha 10 bin km yi doldurmadan boşluk arttı servis sadece aks grubuna 3 bin lira çekti geçen yıl motor takozları değişti yani şimdi ben eski sahibinemi fatura göndereceğim bunlar için yada sorunsuz şekilde satsam alan kişi 1-2 sene sonra 10 bini doldurmadan benimi kovalayacak saçmalığın daniskası arabayı satmam kapıda çürütürüm daha iyi