İnanmıyorum ben buna yapTırmazlar arkadaşım yaptırmazlar bu pastadan bize pay vermez elin gavuru
Başbakan Ahmet Davutoğlu yerli otomobille ilgili imzaların bu hafta atılacağını belirterek Ağustos ayında ilk prototipin üretileceğini söyledi.
Kaynak: mynet.com | Haberin devamı...
FiatTR - PuntoTR - GrandePuntoTR - PuntoEvoTR - BravoTR Haber Servisi
www.grandepuntotr.com
www.fiattr.com
İnanmıyorum ben buna yapTırmazlar arkadaşım yaptırmazlar bu pastadan bize pay vermez elin gavuru
1.3 Mjet 95 hp Lounge Esp+S&S+Skydome+Karbeyaz
Seçimler yaklaştığı yalanlar yine gırla gidiyor.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
13 yıldır izin vermediler şimdi biz yapıyoruz diyorlarhay yalanınızı ...
yalancı kukla
Yaw he he ..
LG-D802 cihazımdan gönderildi
Hatta premium sinifta yer alacak
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Yav he he.
150 senedir otomobil üretiyor diğer ülkeler. Biz bir anda çıkıp üstelik %100 yerli yapacağız. Hangi bilgi birikimiyle? Aracı üretecek robotlar yerli mi? Güvenlik testleri? ESP'nin yazılımını kim yazacak? Hava yastığını kim üretecek? Mikroçip üretebiliyor muyuz biz? Sorular, sorular...
Olacağı şu,aynı uçak olayındaki gibi....
"Yerli" siyahi afrikalı atletlerimizde olduğu gibi,daha önce yapılmış arabayı devşirecekler,ahanda yerli araba deyip,türkiyedeki bi fabrikaya montaj işini "ihale" edecekler.
Ve bence "yerli"diye yaprıkları araba, f/p olarak ,şu an piyasadaki araçlardan daha pahalı olur.zaten bunlar yerli araba yaparsa ,diğer araçların ötv sini arttırırlar.(nasıl vesteli kollamak için diğer telefonlara vergi artışı yaptılarsa)
Son sözüm
Yav he he !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri