1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Dünyanın beklediği efsane modeli Türk yaptı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    Fiat Türkiye Forum
    FiatTR | PuntoTR
    GrandePuntoTR
    Haber ve Bilgi Servisi
    Haberci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16/12/2006
    Mesajlar
    1.767
    Edilen teşekkür: 279

    Haber Bilgilendirme Dünyanın beklediği efsane modeli Türk yaptı



    Yeni Ford Mondeo, yenilikçi sürücü yardım teknolojileri ve konforu arttıran kaliteli iç mekan tasarımı ile güçlendirilmiş olarak geliyor.

    Yeni Ford Mondeo, Türk tasarımcı Murat Güler tarafından tasarlandı. 1999'da Ford'da çalışmaya başlayan Güler, Ford Avrupa tasarım bölümünün yöneticisi oldu. Güler, ilk iş olarak Mondeo'yu yeniledi.

    MARANGOZUN OĞLU

    Ford'un Almanya Köln'deki merkezinde 25 yıl çalışan Türk marangozun oğlu, Amerikan otomotiv devi Ford'da basamakları birer birer tırmanıyor. 1999'da Ford'da tasarımcı olarak çalışmaya başlayan Murat Güler, Ford Avrupa Tasarım Müdür oldu. Güler'in yeni görevindeki ilk işi ise yeni nesil Mondeo… Ford, 2009'da yenilenen bir önceki Mondeo'da olduğu gibi D segmentindeki iddialı modelinin tasarımını yine Murat Güler'e emanet etti.

    TEST EDİLDİ

    Yeni Mondeo'nun 1.5 Ecoboost motorlu versiyonunu Sapanca'da gerçekleşen lansmanında Eren Tekin test etti. Yeni Mondeo ile ilgili ilk izlenimlerini aktardı. 1.5 Ecoboost benzinli ve 6 ileri otomatik versiyonun yanı sıra Mondeo, 1.6 TDCI motorla da ülkemizde 84.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

    Kaynak: mynet.com | Haberin devamı...
    FiatTR - PuntoTR - GrandePuntoTR - PuntoEvoTR - BravoTR Haber Servisi

    www.grandepuntotr.com
    www.fiattr.com

  2. Bu mesaj için teşekkür edenler:


Benzer Konular

  1. Efsane Honda!
    BaranSelo tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 12/01/2013, 23:03
  2. 407 km hız yaptı! (Veyron)
    krm1983 tarafından Diğer Marka Araçlar forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 25
    Son Mesaj: 07/01/2012, 17:23
  3. Efsane devam ediyor kim mi? Efsane Kavaklıdere Oto
    Misafir-1 tarafından Servis forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 3
    Son Mesaj: 27/06/2010, 00:07
  4. Son Dakika!! Türkiyenin beklediği karar... DTP Kapatıldı
    Ah-MeT tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 12/12/2009, 17:23
  5. Herkesin merakla beklediği otomobil Yeni Renault Megane
    halilim tarafından Haberler forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 4
    Son Mesaj: 02/12/2008, 14:56

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com