Alıntı erenemre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
öncelikle düşüncelerimi paylaşmadan önce belirteyim ki tayyip bey den zerre haz etmeyen asla dekteklemeyen biriyim fakat bu saygı duruşu çok abartılıyor açık konuşayım saygı duruşu bana çok saçma geliyor ben orda boş boş bir dakika dikileceğime sevgili ata ma bir fatiha okusam çok daha faydalı olacağıma inanıyorum.Sizlere bir hikaye anlatmak istiyorum.Bir gün aklından zaman zaman şüphe edilen ancak yinede askere alınan bir er varmış.Ankara da askerlik yapıyormuş.Bir gün çarşı izninde birliğe geri dönmemiş.Bölük komutanı ve inzibatlar acil bunu aramaya çıkmışlar ve anıtkabir e yakın bir yerde bulmuşlar.
Komutan sormuş ;
-oğlum çarşı vaktin bitmesine rağmen ne işin var bu saatte bur da ?
-komutanım ben izinliyim o yüzden dönmedim.
-kimden izin aldın oğlum ben sana izin verdiğimi hatırlamıyorum , bölük astsubayınında bilgisi yok ?
-ben en büyük komutandan izinliyim komutanım
-yaa kimmiş o büyük komutan ?
-çarşı iznine çıkınca hemen anıtkabir e gittim ve Mustafa Kemal Atatürk ün karşısına geçip ondan yarın sabaha kadar izin aldım oda beni kırmadı verdi.
-oğlum sen benle dalgamı geçiyorsun , merhumdan izin aldığın söylüyorsun bana
-Komutanım siz merhum karşısında saatlerce dikilip hazır olda duruyor ,törenler yapıyorsunuz ben izin almışım çok mu ?

Atatürk çok büyük bir insan ve Türkiye ye bir daha onun gibi bir lider gelmez ama bu saygı duruşu olayı bana saçma geliyor ben atama fatiha okusam rahmetle ansam bence ALLAH katında daha faydalı olacağını düşünüyorum.
Bir zamanlar aklından emin olamayan bir grandepuntotr uyesi varmis fikrasinida biliyonmu