outlife Nickli Üyeden Alıntı
yukarda saydıklarıma tek tek cevap vermenizi şu yanlış bu doğru demenizi beklerdim. erdoğan şehit haberlerinin tamamen küçük olması değil hiç yayınlanmaması gerektiğini söylemiştir. bu söz medya da bir emirdir.
ben kimsenin askeri değilim. yukarda yazdıklarım benim zoruma gidiyor bir tc vatandaşı olarak.
bak türk milliyetçiliğini ayaklar altına aldık deyip bugün ysk yasasını hiçe sayıp bayraklı reklam filmi hazırlamak seçmenini aptal yerine koymaktır.
bunlar gerçek olsada kimse inanmaz demek seçmenini aptal yerine koymaktır.
milletin a...na koyacağız diyen iş adamını kanka belleyip ihalaler peşkeş çekmek seçmeni aptal yerine koymaktır.
12 yılda 6 uçak onlarca villa milyarlarca tl sahibi olup hala mazlumları oynamaya çalışmak seçmeni aptal yerine koymaktır.
VIP cami yaptırmak vatandaşı korumalarına camiye sokturmamak seçmene ve islama allaha kitaba küfürdür
bunların hiçbirinin zoruna gitmemesi seninle alakalı bişey.
bu konuları ben zoruma gittiği için ülkeme ülke insanına bu kötülükler yapıldığı için açıyordum. hala da açıyorum yazıyorum sadece yazmakla kalmıyor hem sandıkta hem meydanda hem çevrem elimden geldiğince güç sahiplerinin haksızlıklarını yazmaya çalışıyorum...
eğer sen çalıyor ama çalışıyor derssen... onların boğazından geçen her haram lokmanın günahına ortak olmuş olursun...
konyada evini ısıtmadığı için saç kurutma makinasını çocuklarına açıp yan oda da intihar eden kadının,
konya ereğlide 40 günlük açlıktan ölen ayaz bebeğin,
sakarya akyazı da açlıktan bayılan kadının,
reyhanlıda birilerinin silah rantı uğruna göz göre göre ölen 51 canın,
uluderede katledilen kardeşlerin,
vanda soğuktan ölen çocukların,
sakarya pamukovada hızlı tren deyip tarihi trenlerin hızını arttırınca devrilen trende ölen 36 canın,
ve daha yüzlerce devletin basiretsizliği ihmali yüzünden ölen canın vebali
sizinde üzerinize olacak...
ben yazdığım ve bulunduğum her mecrada haksızlığa karşı durdurduğğum için vicdanım rahat...
sen bırak çalsınlar bırak soysunlar dediğin için rahatsa
ben sana bişey demiyorum....