Bu nüfusumuzla az bilee
Türkiye, Avrupa otomotiv satışları sıralamasında 2013 Şubat ayında 7. sırada yer aldı.
Haberin devamı...
FiatTR - PuntoTR - GrandePuntoTR - PuntoEvoTR - BravoTR Haber Servisi
www.grandepuntotr.com
www.fiattr.com
Bu nüfusumuzla az bilee
Fiat hala bize adam gibi model göndermesin bakalım![]()
biz gp'yi çok sevdik
Otomotiv sektöründe çalışan biri olarak, 2014 senesinde satışların yaklaşık 850 binden 600 binli rakamlara düşeceği tahminlerini izliyorum. . eğer 700 binli rakamları görürsek, az hasarlı atlatıldı denilecek. 30 marttan sonra durum daha net ortaya çıkacak. Euro artışı, ekonomik dalgalanma, siyasi belirsizlik, kredilerdeki daraltmanın, kredi notunun düşürülmesinin sonucu bunlar işte. 80 milyonun çoğunluğu kaybederken, seçkin azınlığın servetlerine servet katmasını içime sindiremiyorum.
Düşünün gelişmiş ülkelerde her iki kişiden birine araç düşüyor. yani şu an trafikte aslında yaklaşık 40 milyon araç olması gerekiyor. Sonra tartışıyoruz hala 3ncü köprüyü yapsak mı yapmasak mı diye ?
Yanlış..cidden ben bu tutumu yanlış buluyorum.Araç tutkumuzu bi kenara bırakırsak, gelişmemiş toplumlarda araç sayısının fazla olduğunu görürsünüz.Sebebi sömürge olarak sömürülmesidir.Çok araba olan yerde petrol, vergi,parça fiyatları uçar.Otomobil sayısı ne kadar artarsa, bunlar da artacaktır.her daim böyle olmuştur.Gelişmiş toplumlarda 40milyon araç yerine, toplu taşıma tercih edilir.Yeterlidir çünkü.
C2105 cihazımdan gönderildi
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri