Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon
102 sonuçtan 81 ile 100 arası

Konu: Marmaray değil Tabanvaymış :)

selcuk sarıkaya
    rehber28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 29

valla hocam aynen okul bahcesınde beklemeden ıcerı gırıyorlar bı ıstıklal marsı okuyorlar hafta sonları hanı dıyorsunuz ya tc anlamayan zavallılar savastan kacar dıye bende askerlık yaptım savas cıksa ben sızden once gıderım bu lafla olmuyor gonulden baglılık meselesı ulkesını seven herkez savasa gıder gıtmeyen saten vatan haınıdır secım barajını olayına gelınce degıstırmıyorlarsa o benım sorunum degil

Tarık .
    tyilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Edilen teşekkür: 248

Alıntı rehber28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla hocam aynen okul bahcesınde beklemeden ıcerı gırıyorlar bı ıstıklal marsı okuyorlar hafta sonları hanı dıyorsunuz ya tc anlamayan zavallılar savastan kacar dıye bende askerlık yaptım savas cıksa ben sızden once gıderım bu lafla olmuyor gonulden baglılık meselesı ulkesını seven herkez savasa gıder gıtmeyen saten vatan haınıdır secım barajını olayına gelınce degıstırmıyorlarsa o benım sorunum degil
    Yukarıda belirtmiştim, savaş durumunda gideceğinden şüphe duyabileceğim kişiler varlığımı tcye niye vereyim diyenler. sözüne tahammül edemeyenlerin icrasına nasıl katlanabileceğini merak ediyorum. siz niye üstünüze alındınız anlayamadım ?

baraj konusuna gelince çözüm olarak sandığı gösterip, sistemin yanlış olduğunu söylediğimde o benim sorunum değil diyorsunuz doğru anlamışmıyım ?
    Ne mutlu Türküm diyene.

selcuk sarıkaya
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Alıntı tyilgin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yukarıda belirtmiştim, savaş durumunda gideceğinden şüphe duyabileceğim kişiler varlığımı tcye niye vereyim diyenler. sözüne tahammül edemeyenlerin icrasına nasıl katlanabileceğini merak ediyorum. siz niye üstünüze alındınız anlayamadım ?

baraj konusuna gelince çözüm olarak sandığı gösterip, sistemin yanlış olduğunu söylediğimde o benim sorunum değil diyorsunuz doğru anlamışmıyım ?

sız kendı bıldıgınızı soyleyyınben kendı bıldıgımı sıstem yanlıs olabılır bazılarının ısıne gelır bazılarının gelmel sızın dusuncenıze gore bu hukumet altından kus tutsada sızın gorusunuz aynı degişmez secım yakın ıstıyen ıstedıgıne oy verır ısteyen vermez elestırı yapabılırsınızde ama yaptıklarınıda goz ardı etmeyın neyse saat gec oldu sıze ıyı gecelr

Tarık .
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Alıntı rehber28 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sız kendı bıldıgınızı soyleyyınben kendı bıldıgımı sıstem yanlıs olabılır bazılarının ısıne gelır bazılarının gelmel sızın dusuncenıze gore bu hukumet altından kus tutsada sızın gorusunuz aynı degişmez secım yakın ıstıyen ıstedıgıne oy verır ısteyen vermez elestırı yapabılırsınızde ama yaptıklarınıda goz ardı etmeyın neyse saat gec oldu sıze ıyı gecelr
    demokrasaside bu zaten, yoksa biz fikirlerini kabul etmeyip bize ihanet ettiler diyenlerden değiliz

sizede iyi geceler..
    Ne mutlu Türküm diyene.

görkem koçsan
    görkem koçsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 162

dostlar uyanık olun akp'yi destekleyenler ve desteklemeyenler herkez için geçerli,farkındaysanız yeni bölünme başlıyor eskiden sağ sol,terör şimdi ise akp- chp ya da x parti neyse burdan gördüğüm kadarıyla ufak ufak ülke bölünmeye doğru gidiyor birbirimize karşı kırıcı olmayalım herkez kendi verecek sonuçta oyunu.

Sato Topal
    ST OTO AKSESUAR Arrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 1246

Alıntı görkem koçsan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostlar uyanık olun akp'yi destekleyenler ve desteklemeyenler herkez için geçerli,farkındaysanız yeni bölünme başlıyor eskiden sağ sol,terör şimdi ise akp- chp ya da x parti neyse burdan gördüğüm kadarıyla ufak ufak ülke bölünmeye doğru gidiyor birbirimize karşı kırıcı olmayalım herkez kendi verecek sonuçta oyunu.
    Kardeşim saginida ayri ... Solunumda ayri ... Vatan millet sakarya

Discovery cihazımdan gönderildi
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var

selcuk sarıkaya
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı

Kimsenin kimseyi kirdigi yok herkez fikrini soyluyor tartisiyor ozgurbi ulkede yasiyoruz ede olsa

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah
    Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk

ramazan oktay
    ramazan oktay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 13

ne alaka şimdi para değeri olarak daha az diye yapılan birşeyi görmemek mi lazım...

her neyse kardeş ben birilerini övmek için demiyorum. benim kızdığım tek nokta ne yapılırsa yapılsın türkiye için çok iyiğde olsa çok kötüde olsa sol kesimin bunu bir türlü hazmedememesi ve karşılığında saçma sapan konuşmalar yapmaları...

Tarık .
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı

Alıntı ramazan oktay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne alaka şimdi para değeri olarak daha az diye yapılan birşeyi görmemek mi lazım...

her neyse kardeş ben birilerini övmek için demiyorum. benim kızdığım tek nokta ne yapılırsa yapılsın türkiye için çok iyiğde olsa çok kötüde olsa sol kesimin bunu bir türlü hazmedememesi ve karşılığında saçma sapan konuşmalar yapmaları...
    Acil bir durumda 140cm genişliğindeki yolu kullanarak tünelin içinden çıkmaya çalışırkenki kaos ortamını düşünmenin bizdeki adı arge.
    oysa iki koridorun ortasında bulunabilecek 3.bir acil tahliye koridoru olup acil durumda otomatik olarak kapıları açılsa ve su debi sensörleri ile otomatik olarak kapansa, yada hat üzerinde bir aksaklık olduğunda bölüm ayırma kapıları ile tüneli sorunlu bölümlerden ayırabilecek donanımlar olsa demek saçma sapan bir düşünce midir?

belkide "Saçma sapan konuşuyorlar" cümlesi, bunları düşününlere "bunlar solcu zaten beyenmezler" diyenlere daha çok yakışıyordur. ne dersiniz ?
    Ne mutlu Türküm diyene.

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Cem Doğu
    cemdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 510

Hepar'ı tanımıyoruz, tanımak ta istemiyoruz mantığı.Baştan söyleyeyim, ben Hepar'cı, ya da CHP'ci ocu bucu değilim....

Bildiğiniz tek şey Ak parti ve Tayyip Erdoğan.Bunun dışındakileri görmek, duymak, araştırmak istemiyorsunuz.Başka partilerin ideolojilerini araştırmıyorsunuz ve hatta neyi amaçladıklarını, ne vaadettiklerini bilmiyorsunuz ve Demokrasi'den bahsediyorsunuz...

Size monarşiyi sunsalar, ve başında sadece Ak Parti ve Recep Tayyip Erdoğan olacak dense, gözünüz kapalı kabul edersiniz. Bu Demokrasi değildir!

Siz aklınızla mantığınızla seçime gitmiyorsunuz.Siz at gözlüğünü takıyorsunuz, tek gördüğünüz AKP ve RTE.İşinize de gelmeyince demokrasiye, cumhuriyet'e, halk'ın iradesine başvuruyorsunuz...

Sahte olmayan bir anket yapın, Ankara'daki yolu kim istiyor, kim istemiyor.Ama bu anketi yaparken, gidip taa Kazan'dan, Elmadağdan daha önce hiç şehre inmemiş bacak kadar çocukları, köylü kesimi otobüslerle toplamayın.Şehrin içinden, yenimahalleden, çankayadan,100. yıldan bahçelievlerden gelen kesimle yapın anketinizi...

Herşey iyi oldu diyorsunuz.Dolar fırladı, ekonomi iyi görünüyor ama muallakta.yarın birgün patlar.Her sene açıklar artıyor.Allah göstermesin, Deprem olsa, kayıpları karşılayacak fonumuz, duble duble yollara gidiyor.Bu sırada, evimde içtiğim dublelere karışılıyor.Kaç çocuk olacağına karışılıyor.Ne giyeceğime karışılıyor..

Benim baş örtülü bacılarım, siyasete alet ediliyor.Baş örtüsü üzerinden fakir edebiyatı yapılıyor.Halbuki, bu ülkede başı açık olanlar daha çok eziliyor.Girin devlet dairelerine, memur kaç lira maaş alıyor? Asgari ücret ne kadar?

Üniversiteler rezil oldu.Çünkü Lise ve ilköğretim sistemi yanlış.Bir de dershaneler kapanıyor.Sistem yeterliydi, dershaneler fazlalık kaldı çünkü.Liseden çıkıp ta 1 gram matematik bilmeyen ben, öss'ye girince 20 net matematik yaptım çünkü, dershanem battı onlara...

Andımız kaldırıldı bebeler üşümesin diye demiş biri de.Andımız, içinde Türk varlığına armağan olsun diye bir kelime içerdiği için kaldırıldı.Görecelidir.Ben aslında karşıydım, ama mantıklı da geliyor.Kürt biri, Türk varlığına niye armağan olsun, ben Kürt varlığına kendimi armağan eder miydim ki? Barışçıl yaklaşınca mantıklı bir eylem...Ama bunun sebebini bile bilmeden "Ak parti andımızı kaldırdı çünkü bebeler kapıda üşüdü pipileri dondu" diyen birini muattap aldığım için üzülüyorum...

Neyse, demokrasi dersini ben verecek değilim ya, gidip RTE'den alın.Size her şeyin en iyisini o öğretir çünkü.Mesela size kaç gemiciği olduğunu, nasıl sahip olduğunu anlatsın..Marmaray'da bozulsun, sonra "bedava diye suyunu çıkarttınız" desinler, "pardon abi" diyin.Demokrasiniz bu kadar...

13. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Yağız Karadeniz
    CoachK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 68

Alıntı Arrest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egolarını tatmin etmek 29 ekimde açılış yapacağız diyip eksik ve güvenlik sistemi olmayan insanların canını hiçe sayarak bu açılışı yapanlar 29 Ekim törenlerine katılmamak için kaçamak arayan birini ben destekleyemem kusura bakma. Ben solcuda değilim bu arada birader. Ben doğrunun haklının yanındayım. YANLIŞIN VE YALAKALARIN YANDAŞLARIN YANINDA OLAMAM YAPI MESELESİ.
    Sen kısaca desene BEN BİRİM SİZ SIFIRSINIZ....

mustafa grgc
    mgorgec55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 15

Eklenti 27293

GT-I9500 cihazımdan 2 ile gönderildi
    Bu Dünya Yalan Var Birazda Sen oYALAN !!!

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Alıntı mgorgec55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eklenti 27293

GT-I9500 cihazımdan 2 ile gönderildi
    Ariza ne alaka biz sistem yan pislikler insanda bahsediyordu tek problem arizami?bu bi faciaya yol acsin hic uzulmicem bilinçsiz insanlar bunu kullanacak. Bilinclendirenler hep muhalefet hep solcu oluyor zaten.

Cenk Doğu
    Müzisyen cdogu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Vals Mavi
    Edilen teşekkür: 977

Şaka gibi ya zihniyet mükemmel... Hizmet diyor adam... Vergi,benzin vs. vs. biton şemsiye(hani açılmayan var ya) hizmet mi arkadaş?! Bu kadar vergi ödeyen bir devlet doğru yönetim stratejisi ile dünyanın en iyi şehri olur be?! Şaka gibi...

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

Ariza ne alaka biz sistemden kaynaklı sorunlardan bahsediyoruz tek problem arizami?bu bi faciaya yol acsin hic uzulmicem bilinçsiz insanlar bunu kullanacak. ve canlarıyla bunu ödeyecekler. Bilinclendirenler hep muhalefet hep solcu oluyor zaten.

gece telefondan yanlış yazmısım sorry

Tarık .
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı

öncelikle doğal afetlere karşı insanoğlunun önlem alamadığını dünyanın dört bir yanında sürekli görüyoruz. biz yaptık oldu, bu tünel son teknoloji su almaz gibi cümleler hiç bir zaman gerçeği yansıtamaz.

geçen gün televizyonda bir yetkili herhangi bir acil durumda yapılacak eylem planını gösteriyordu.
    Makinist treni durduktan sonra kapıları açacak, yolcular 140cm genişliğindeki yürüyüş yolundan geçerek en yakın mavi geçiş noktasına giderek önce kendi taraflarındaki ardından da tamamen bağımsız olan diğer tüpteki kapıyı açarak diğer tüpe geçiş yapacaklar ve oradan da alınacaklar diyordu.

acil bir durumda panik halinde koşuşturan bir tren dolusu insanın 140cm lik yoldan nasıl ilerleyebileceği düşünülmüşmü ? her kapı arası yaklaşık 200 metre. ilerleyerek yolu bulabilen vatandaşların kapıya temas edebilecek olanların kapıyı açabilecek olma beceri ve gücüne sahip olamama ihtimalleri düşünülmüşmü ? zira kapı manuel olarak açılıyor.

oysa her iki tüp ortasına birde acil tahliye tüneli yapılsaydı,
    tüp mukavemetine ve yaklaşık 7 atmosfer basınç seviyesindeki suyun debisi ile karşılaştırarak yırtılma süresi vs hesaplanarak acil bir durumda trene en yakın tahliye kapıları otomatik olarak açılarak bu acil tahliye tüneline geçişler sağlansaydı.
    su sensörleri ile otomatik olarak kapansaydı,
    tünelin içerisinde yalıtılmış bölgeler oluşturmak için tüp bölüm kapıları oluşturularak hasarlı olmayan bölümlere su geçişi engellenseydi
    gibi acil durum planları geliyor benim aklıma. ben ne bu işle ilgili bir mühendisim nede bu tür projelerde çalışan bir teknisyenim. benim fikirler üretmeye çalışmam bile işin ehli kişiler için gülünecek bir durum, ancak işin ehli kişilerin ağzından bu tür acil durum mekanizmaları yerine bu tünel son teknoli ile yapıldı birşey olmaz birşey olursa da 140cm lik acil durum yolu yaptık oradan geçecekler ve kapıları elle açarak diğer tarafa geçecekler gibi cümleler televizyonda nano teknoloji diye satılan dişfırçası reklamı gibi oluyor.

treni iki kapının ortasında durdurun, ışıklarıda SÖNDÜRMEYİN. kapıları açarak geriden bir yerden bir el kuru sıkı ile ateş edin bakalım o insanların kaçı hayatta kalarak kapılara gidebiliyor.

Marmaray'da acil durum tatbikatı - YouTube

burada yetkili videoda 80. saniyede yol için 1400 santim diyor. rakamı abartmak için milimetre olarak düşünüp santim diyor. öyle görünüyorki medyaya çıkacak diye üst mevkiiden birine sunum yaptırılmış. oysa acil durum planı sunumunu gerçekten işe hakim konusunda uzman birinin yapması gerekirdi.
    Ne mutlu Türküm diyene.

20. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

öncelikle doğal afetlere karşı insanoğlunun önlem alamadığını dünyanın dört bir yanında sürekli görüyoruz. biz yaptık oldu, bu tünel son teknoloji su almaz gibi cümleler hiç bir zaman gerçeği yansıtamaz.

geçen gün televizyonda bir yetkili herhangi bir acil durumda yapılacak eylem planını gösteriyordu.
    Makinist treni durduktan sonra kapıları açacak, yolcular 140cm genişliğindeki yürüyüş yolundan geçerek en yakın mavi geçiş noktasına giderek önce kendi taraflarındaki ardından da tamamen bağımsız olan diğer tüpteki kapıyı açarak diğer tüpe geçiş yapacaklar ve oradan da alınacaklar diyordu.

acil bir durumda panik halinde koşuşturan bir tren dolusu insanın 140cm lik yoldan nasıl ilerleyebileceği düşünülmüşmü ? her kapı arası yaklaşık 200 metre. ilerleyerek yolu bulabilen vatandaşların kapıya temas edebilecek olanların kapıyı açabilecek olma beceri ve gücüne sahip olamama ihtimalleri düşünülmüşmü ? zira kapı manuel olarak açılıyor.

oysa her iki tüp ortasına birde acil tahliye tüneli yapılsaydı,
    tüp mukavemetine ve yaklaşık 7 atmosfer basınç seviyesindeki suyun debisi ile karşılaştırarak yırtılma süresi vs hesaplanarak acil bir durumda trene en yakın tahliye kapıları otomatik olarak açılarak bu acil tahliye tüneline geçişler sağlansaydı.
    su sensörleri ile otomatik olarak kapansaydı,
    tünelin içerisinde yalıtılmış bölgeler oluşturmak için tüp bölüm kapıları oluşturularak hasarlı olmayan bölümlere su geçişi engellenseydi
    gibi acil durum planları geliyor benim aklıma. ben ne bu işle ilgili bir mühendisim nede bu tür projelerde çalışan bir teknisyenim. benim fikirler üretmeye çalışmam bile işin ehli kişiler için gülünecek bir durum, ancak işin ehli kişilerin ağzından bu tür acil durum mekanizmaları yerine bu tünel son teknoli ile yapıldı birşey olmaz birşey olursa da 140cm lik acil durum yolu yaptık oradan geçecekler ve kapıları elle açarak diğer tarafa geçecekler gibi cümleler televizyonda nano teknoloji diye satılan dişfırçası reklamı gibi oluyor.

treni iki kapının ortasında durdurun, ışıklarıda SÖNDÜRMEYİN. kapıları açarak geriden bir yerden bir el kuru sıkı ile ateş edin bakalım o insanların kaçı hayatta kalarak kapılara gidebiliyor.

Marmaray'da acil durum tatbikatı - YouTube

burada yetkili videoda 80. saniyede yol için 1400 santim diyor. rakamı abartmak için milimetre olarak düşünüp santim diyor. öyle görünüyorki medyaya çıkacak diye üst mevkiiden birine sunum yaptırılmış. oysa acil durum planı sunumunu gerçekten işe hakim konusunda uzman birinin yapması gerekirdi.
    bir su basması gibi felakette ordaki kapıyı acıp ordan 2. tüpe geçebilmek imkansıza yakın bi ihtimal ve kimse arkasına bakmadan kapıyı açsa direk basar gider 2. tüpe giden kapıyı kimse kapatmaz bide yağlaya ballıya anlatıyo hiç gülesim yoktu hahaha

Tarık .
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Bolero Kırmızı

bir su basması gibi felakette ordaki kapıyı acıp ordan 2. tüpe geçebilmek imkansıza yakın bi ihtimal ve kimse arkasına bakmadan kapıyı açsa direk basar gider 2. tüpe giden kapıyı kimse kapatmaz bide yağlaya ballıya anlatıyo hiç gülesim yoktu hahaha
    binalardaki acil durum çıkış kapılarını bilirsiniz. kapılarda bir çocuğun dahi erişebileceği yükseklikte 1 metre kadar seviyede yere paralel bir bar vardır. koşarken vücunuzun baskısıyla dahi açılır. Oysa bu videodaki 3.28 de adam yapılı olmasına karşılık kapıyı açarken zorlanıyor.
    Ne mutlu Türküm diyene.

Sato Topal
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Rock Siyah

binalardaki acil durum çıkış kapılarını bilirsiniz. kapılarda bir çocuğun dahi erişebileceği yükseklikte 1 metre kadar seviyede yere paralel bir bar vardır. koşarken vücunuzun baskısıyla dahi açılır. Oysa bu videodaki 3.28 de adam yapılı olmasına karşılık kapıyı açarken zorlanıyor.
    ve tünelin içine dolacak su kaç bar basınc yapar blmiyorum fakat bu kapı o suya o basınca dayanmaz bu bi gerçek. Ve bu kapıyı açtıktan sonra kapamakta gerekiyor. Panik halinde kim kapatır bu kapıyı açar ve koşarak uzaklasır nereye gideceğini bile düşünemez.

Sayfa 5/6 İlkİlk 123456 SonSon