fiat bugün en çok araç satışlarında belli araçlarla liste başı gidiyorsa kronik arızalı araçlarını gözden çıkarmış demektir bana göre. kaldı ki puntonun satışlarıda azımsanacak satışlar değil bana göre. ve hala tercih edeceğim aldığım için iyiki aldım dediğim bir araç ama fiat çok satanlar dışındaki araçlarına üvey evlat muamelesi yapmamalı. bu sorunu münferit problemmiş gibi çözmeye kalkmamalı bence.
bugün fiata gönül verip şu foruma girip manevi bağlar kurmuş insanlar bile bu ilgisizlik için cayıyorsa fiat durup düşünmeli.
arkadaşımda honda city var. kendisi sürüş hocası. 3 öğrencisine ve abisine hondanın çeşitli modellerinden satın aldırıyor ve hepsi de memnunlar araçlarından. uzun süre banada jazz almam için ısrar etti. şimdi bu adamın hondayla gönül bağı var. bizim puntolarımızla olduğu gibi. ama böylesi kronik bir sorun olsa ve honda ilgisiz olsa sıkıntıları yasal yollardan çözdürmeye kalksa bu arkadaş yakınlarına honda aldırır mı?
ilk göz ağrım olduğu seviyorum ama kimseye tavsiye etmiyorum. sırf zan altında kalıp laf yememek için.
fiat bunu yapmalı. ve haberde diyor ki müşterilerin yoğun şikayetlerinden sonra yapılan araştırmada... arkadaşlar fiatın müşterisi biziz. müşteri kraldır. bu ticaretin vazgeçilmez kuralıdır. müşteri olarak fiatı gerçekten yönlendirmeliyiz diye düşünüyorum.
Yer imleri