Yanlış bilmiyorsam her 10 yılda bir araç sürebileceğimizi kanıtlamak için sağlık raporu alıp ehliyetimizi yenileyeceğiz. Tabii ki "yeni ehliyet bedeli" gibi bir isimle biraz para tırtıklayacak devlet baba.
Yanlış bilmiyorsam her 10 yılda bir araç sürebileceğimizi kanıtlamak için sağlık raporu alıp ehliyetimizi yenileyeceğiz. Tabii ki "yeni ehliyet bedeli" gibi bir isimle biraz para tırtıklayacak devlet baba.
şunu şöyle bilmek lazım. getirilen her yeni uygulama devlete ek gelirdir.
yani şimdi b sınıfı benim ehliyet. b1 mi, b mi, be mi olduğu nasıl nasıl değerlendirilecek. benim b iken be olması gerekiyorsa yeniden ehliyet mi almak icap edecek. değiştirmek gerektiğinde sağlık raporu sınav eğitim vss yeniden tekrarlanacak mı? ki bunlar tekrarlanırsa ek maliyet demektir.
5-10 yıllık değişmelere katılıyorum. onlar olmalı. insanoğlu sağlığını kaybeder, sakat olur, psikoljisi bozulur. yenilemek gereklidir ona katılıyorum. ama sınıfların revize edilmesinde vatandaşa ek yük getirilmemeli...
sonra devlet her yaptığı şeyde olduğu gibi bunda da geri adım atmak zorunda kalacaktır. ince elemeden alt yapı analiz çalışması yapmadan getirilen her yeni uygulama sakat doğar... ve maalesef ki her sakat uygulama vatandaşın beline kambur olmakla birlikte adaletsizliği de beraberinde getirir... ki vergi ve ceza indirimleri gibi...
Her Mücadele Eden Kazanamamıştır Belki Ama, Her Kazanan Mücadele Etmiştir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri