Alıntı Evren_c Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Önce %300 zam yapıp sonra %50 indirim yaptık diye müşteri toplamaya çalışan esnaftan farkları yok. Daha doğrusu var, en azından esnaf zorla satmıyor! Şimdi sevinelim mi 15 lira oldu diye? 3 kuruşluk çipli kart. Sanki teknolojisini biz geliştirdik de ar-ge maliyetini yüklüyorlar!
yükledikleri ar-ge maliyeti falan değil. yat kat maliyeti. 360 trilyon para gelecek son tahlilde. ordan huooop örtülü ödeneğe. valla hala iktidarın politikalarını savunup bu soygunlara sessiz kalan, gelen yapmayacak mı eskiler yapmadı mı vs gibi abuk cevaplar verip kendi partizan beynine düşen travmaları atlatmaya çalışanlar var bu memlekette.

hala diyorum. benim doğmamış çocuğumun rızkından çalanların haksız hukuksuz beni vergilerle haraçlarla zora koşup soyanların ve zengin olanların allah bin türlü belasını versin...

pırlantadan kdv almayıp ekmekten kdv alanların, enflasyonu asgari ücreti hesaplarken soba borusu tenis raketi ananas gibi toplumun çoooookça!!! tükettiği ürünleri baz alıp milleti açlık yoksulluk sınırlarının altında bırakıp kader diye dayatanların allah bin türlü belasını versin...