Bilgi verme ve aydınlatma çabanız için teşekkür ederim, aslında farklı değil hiçbirimizin hedefi, sadece doğru yolu bulmak, hangi kapının ortak varış noktamıza açıldığını bilmemek tüm sorunumuz.

10-15 dakikadır araştırmama rağmen bu raporun net içeriğini bulamadım ama buldum varsayalım. Bu ülkede nice insanlar şaibeli raporlarla içerde tutulmadımı/tutulmuyorlarmı ? nedir bu rapor ve doğruluk payı ?

bir yandan da imf ye ödenen borç milad gibi gösteriliyor. Az evvel araştırırken 10 yıllık dönem öncesinde imfye olan borcun 22.5 milyar dolar olduğunu ve 2012 yıl sonu itibariyle türkiyenin dış borç toplamının 336 milyar dolara ulaştığı bilgisini öğrendim, üstelik türk telekom, tekel, seka, petkim, turas ve erdemir gibi sanayi tesisleri, limanların tamamı da satılmış durumda. Bu tablo karşısında batı nasıl bir panik havasında olabiliyor anlayamadım ?

Hadi bunlarıda bir tarafa bırakalım, dünya ülkelerinin asırlardır türkiye toprakları üzerinde gözü olduğunu sayın başbakan sizden benden daha mı az biliyorsa toplum üzerinde baskıcı, kafasını camdan uzatana sopayla vurur bir siyasetle yönetiyor. Hepimiz birlik beraberlik nidaları atarken neden benim yüzde ellim ve diğerleri diyor ? Demokratik olmadığını düşündüğümüz şeyleri bile burada rahat konuşup doğruyu bulmaya hangimiz çekinmiyoruz ? Daha yazılacak nedeni aranacak şeyler olup yazamadığımızı hangimiz bilmiyoruz ?

Ha ben hükümet istifamı etsin istiyorum, HAYIR, Bu en kötüsü olur. eskilerin deyimi ile dere geçerken at değiştirilmez. Ayrıca kim gelirse gelsin, benim derdim ne akp ile ne chp ile. 1000 kere söyledim 1001 olsun, özgürlüğüm ile. ülkemin yönetilmesi ile. Taksime çıkanlar nezdinde türkiye genelinde sokağa çıkan insanlar sizin düşündüğünüz kadar kör olsaydı şimdiye kadar çoktan arap ülkeleri gibi birilerinin peşine takılmıştı. Artık siyasetçilerin ülke halkının hakkının peşinden koşabildiğini bilmesi gerekiyor.

Bir yandan da habire sandık sandık denip duruluyor. Benim düşünce yapıma göre ne chp ne mhp oyumu hak etmiyor. Bulabilirsem birini oda baraj altı kalıyor. oyum iktidarı kendine getirsin diye chpyemi vereyim. yoksa boynumu eğip hakkımın yenilmesinimi seyredeyim. Hadi diyelim bulduk birini, forumda bir anket yapalım bakalım sandık sonuçlarına yüzde kaçımız güveniyor ?

Umarım bende imkanlarım doğrultusunda derdimi anlatabilmişimdir...