416 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: Taksim Gezi Parkı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
  1. #1
    M.Furkan Çelenli
    celenlee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    28/12/2011
    Mesajlar
    3.124
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 617

    Standart

    Bu arada:
    Kimse kimsenin yerine karar veremez ve vermesin de.
    O yüzden bunu memleketin davası, tüm vatandaşın davası şeklinde yorumlamak için henüz erken. Tepkilere saygı duyan ve izleyen vatandaş da bunu tam olarak memleket davası şeklinde yorumlamak zorunda değil. Destekler desteklemez o ayrı bir pencere.

    Şahsen henüz, 2007'de gördüğüm kitleden çok da farklı bir kitle, görmüyorum sokaklarda. Sadece ilaveten eli taşlı sopalı gruplar da bu kitleye katıldı(Yanındaymışçasına(sanki devleti düşünüyorlarmışçasına) içine girdi!) ve bu kitlenin hareketinden güç alarak çoook güzel provake ettiler heryeri!

    Ama şu var ki, devlet bundan zarar gördüğü sürece, hızla memleketin davası haine gelmeye başladı!!! Ülkem neden zarar görüyor arkadaşım bu olaylardan!! Hepimiz zarar görüyoruz.


    Bu işi tırmandıran ve masumiyet çizgisini aşmaya teşvik eden vatandaş, provakatör, polis amirleri, politikacı ve ayrıca "ben sopalarımla burdayım diyen,inip kalkan sopalı bayraklarıyla kendini gösteren(bu ayrıca olayda bir nevi bölücülük olduğunu da gösterir, halk kimliğiyle değil, örgüt kimliğiyle ordalar) bir sürü vakıf/örgüt/kuruluş bunlar kesinlikle hesap vermeli!! (Bu neyin reklamı? Nasıl bir çıkar?)

    Yöneticilerin tutumundan ve değişen usluptan memnun olmasam bile, asla o örgütlerin arasına girmem, tasvip etmediğim bir grupla aynı paydam olsa bile yanyana durmam!! Kendimi onlara kullandırıp gerçekleşen insanlık dışı olayı herkeslere mal ettirmem! O gruplara tepkisini net koyan çok az grupla karşılaştım. (Ama işin içine korku da giriyor olabilir, onu da anlayabiliyorum)

    Özet olarak:
    "Halk için Halka Rağmen" bu Türkiyenin en büyük problemi!! Çoook eskilerden kalmış ve yakın geçmişimize kadar uygulanmış bir politika. Bırakında kendim düşüneyim, kendim isteyeyim, isteklerime kimse karışmasın müdehale etmesin. (İsteğim gerçekleşmek zorunda değil! Kabul görmek zorunda değil! Ama isteğime müdahle etmesin kimse! Kabul görürse zaten olur )

    Kimse kendi düşüncesini, tüm ülkenin düşüncesi diye bir çırpıda ortaya koymasın artık. Önce anlamaya çalışalım.

    Burdaki bazı "çiğ/anlık/ölçüsüz/ucu nereye gideceği düşünülmeden yazılar tepki"ler, biraz da yaş ortalamasından kaynaklanıyor sanırım ve bu çok doğal. Ama yine de tepkilerimizin seviyesinden bizler sorumluyuz, madem herşeyin gerçeğini bilen kişiler, nasıl yazı yazılmasını da bilmeli, nasıl konuşulmasını da bilmeli, ona göre yazmalı ve buna zorundayız, kimseler huzurumuzu kaçıramaz arkdaşlar kurallar bunun için var.

    Yazılar doğru yazıldıktan sonra, herkes kendi meselesi anlatsın, millet okusun anlamaya çalışsın artık birbirini.
    Konu celenlee tarafından (04/06/2013 Saat 12:28 ) değiştirilmiştir.

  2. Bu mesajı için 2 kişi celenlee'ye teşekkür etti:


Benzer Konular

  1. Taksim civarı otopark!
    onur1986 tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 16
    Son Mesaj: 25/01/2013, 10:10
  2. gezi güzergahımdaki yer önerileriniz
    uzuncocuk tarafından Serbest Kürsü forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 27/09/2011, 12:57
  3. adana fuar vaR!!! 30 eylul pazar Eyvan kebab salonu oto parkı saat 12.00
    Cnyt01 tarafından Diğer İller forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 2
    Son Mesaj: 28/09/2007, 03:40
  4. 31 Temmuz Salı.. 19:15 . Gençlik Parkı LUNAPARK..
    İbrahimKC tarafından Ankara forumunda yazıldı.
    Cevaplar: 64
    Son Mesaj: 04/08/2007, 15:04

Yer imleri

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  


Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
Reklam vermek, bilgi & iletişim için: admin@grandepuntotr.com



# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network #

www.fiattr.com   |    www.puntotr.com   |    www.grandepuntotr.com   |    www.puntoevotr.com   |    www.bravotr.com   |    www.lineatr.com   |    www.500tr.com   |    www.ottimotr.com   |    www.aegeatr.com